- Publicitate -

Ruxandra Iosif, ploieșteanca admisă la Princeton University, în America: “Le mulțumesc părinților pentru că nu mi-au tăiat aripile”

Numele ei este Ruxandra Iosif, are 18 ani, este clasa a XII-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești și se pregătește să reprezinte țara peste hotare. Povestea Ruxandrei este despre munca din spatele performanței. Care este performanța? Faptul că a aplicat și a fost admisă la una dintre cele mai prestigioase universități din lume, la Princeton University, în America.

În cadrul podcastului Generația lui John, Ruxandra detaliază cele mai importante momente din procesul de aplicare la facultățile din America și cum a ajuns să facă parte din echipa de promovare a studiile de peste hotare, “Vreau să studiez în America”.

Citește și: Interviu cu Elena Cîrstian, studentă la horticultură: “Am descoperit inițiativa “Salvează Solul” datorită lui Sadhguru”

Invitata consideră că în România educația are limitele ei, iar America îi poate oferi oportunități dintre cele mai diversificate. Își dorește să cunoască oameni și culturi noi, dar mai ales să învețe de la cei mai importanți profesori din lume.

Cât mai departe de zona de confort

Poate că i-ar fi fost mai ușor să aleagă drumul simplu, până la București, cu întoarcere săptămânală la casa părintească, însă, Ruxandra crede că adevăratele oportunități stau distanță apreciabilă de zona de confort.

Ruxandra le mulțumește părinților pentru că nu i-au tăiat aripile și pentru că au susținut-o emoțional și financiar. Invitata consideră că părinții sunt fundamentul către succesul pe care care îl poate avea un tânăr.

“Le mulțumesc părinților mei că nu mi-au îngrădit visurile. M-au susținut emoționat și financiar. M-au lăsat să fac exact ceea ce vreau eu.”, a spus Ruxandra Iosif în cadrul podcatului Generația lui John.

Ruxandra Iosif le transmite tinerilor să nu se oprească din a își dori și să muncească pentru țelul pe care îl au.

“Vor exista mereu oameni care îți vor spune că nu ai cum să reușești. Nu îi asculta! Muncește pentru țelul tău. Va veni ziua în care vei fi răsplătit pentru efortul tău. Și nu uita să dai mai departe din ceea ce tu ai învățat către următoarele generații.”, a fost mesajul Ruxandrei Iosif în cadrul podcastului Generația lui John.

Interviul integral cu Ruxandra Iosif, la podcast Generația lui John

Citește și: Interviu cu prahoveanca Alexandra Catrangiu, designer vestimentar: ”Dorința mea este de a crea piese unicat sau în ediții limitate”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Articole asemănătoare

Bianca Bucur, ploieșteanca medaliată cu aur la limba turcă: “Nu aș fi reușit fără ajutorul profesorului Samir Hatipoğlu”

Bianca Mihaela Bucur este elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești. Iubește limba turcă, cultura turcă și tot ce...

În noua structură a anului școlar vacanța din februarie nu va mai fi în aceeași perioadă pentru toți elevii. Iată cum motivează ministrul Educației

Începând cu anul școlar 2022-2023, vacanța din luna februarie nu va mai fi în același timp pentru toți elevii. În urma consultării cu părinții,...

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

- Publicitate -

Sondaj

În ultimii 8 ani, ați fost informat/ă despre faptul că Primăria Municipiului Ploiești a demarat lucrările de elaborare a unui nou Plan Urbanistic General?
În același interval de timp, ați fost invitat/ă la vreo ședință, discuție, dezbatere sau informare referitoare la proiecția (cum va arăta) viitorului PUG asupra zonei în care locuiți?
Dacă nu ați fost invitat/ă, ați participa la o astfel de dezbatere?
Sunteți de acord ca noul PUG să aprobe sau să încurajeze construirea de locuințe colective (blocuri) în zonele de case?
Considerați că beneficiați de suficient spațiu verde în zona dumneavoastră?
Considerați că rețeaua stradală a cartierului face față traficului actual?
Vă rugăm să introduceți numele străzii unde locuiți (această informație nu va fi publicată)
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Proiectul Transbaiul prinde contur. Echipa de proiectanți și-a început treaba (FOTO)

Unul dintre marile proiecte ale comunei Valea Doftanei prinde contur. Echipa de proiectanți care a câștigat licitația pentru proiectul Transbaiul, drumul care va lega...

Cercul de Donatori Ploiesti, ediția a XIV-a. Donează 2 ore din timpul tău pentru a susține acțiunile de impact din comunitatea noastră.

Fundația Comunitară Prahova organizează pe 25 mai 2022 cea de-a XIV-a ediție a Cercului de Donatori Ploiești. Cercul de Donatori este Arena Leilor pentru inițiative...

Bianca Bucur, ploieșteanca medaliată cu aur la limba turcă: “Nu aș fi reușit fără ajutorul profesorului Samir Hatipoğlu”

Bianca Mihaela Bucur este elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești. Iubește limba turcă, cultura turcă și tot ce...

O mașină primită cadou de Zoia Ceauşescu este scoasă la licitație. Cât este prețul de pornire

Mașina primită cadou de Zoia Ceauşescu de la Nicolae și Elena Ceaușescu, un Renault Fuego GTS, va fi scoasă la licitație pe 19 mai....

Un bărbat a fost filmat de soție conducând cu un bebeluș de doar câteva luni în brațe [VIDEO]

Pe internet au apărut imagini cu un tânăr aflat la volanul unui autoturism, cu un bebeluș de doar câteva luni în brate, pe Valea...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -