- Publicitate -

Povestea ploieștencei Denisa Copăceanu, o mămică inspirată în carieră de fetița ei. A lucrat ca ofițer de mediu în Londra, pe ”drumul Reginei”

Numele ei este Denisa Maria Copăceanu, are 26 de ani și a terminat Liceul Tehnologic “1 Mai” din Ploiești. Fata acesteia, Tina, a inspirat-o să își deschidă un business în mediul online.

Pe primul loc în viața Denisei este Tina, fetița ei. În căutarea rochiței perfecte pentru botezul fetiței, Denisa a decis să își creeze propriul business.

Citește și: Interviu cu Denis Dochioiu, master trainer yoga: “O minte antrenată va alege să răspundă, nu să reacționeze”

„Am ajuns sa fiu antreprenoare în urma căutărilor mele de a personaliza rochița de botez a fetiței mele. Căutările au fost în zadar. De aici a pornit idee deschiderii unei afaceri în această direcție. Un prim pas către o altfel de carieră.”

Povestește despre fetița ta și despre cât de mult ți-ai dorit-o

„Pe Tina mi-am dorit-o de foarte mult timp. Mi-o imaginam. O visam până într-un moment în care am zis să nu o mai fac. Ca prin minune, la scurtă vreme, am rămas însărcinată. Minunea din visele mele a devenit realitate.

Eram atât de emoționată încât efectiv aveam impresia că pluteam pe un norișor. Se apropia cu pași grăbiți să vină pe lume Tina, minunea noastră. În sfârșit aveam să o văd, să o cunosc, să o simt, să o miros, să o adulmec. Momentul mult așteptat a venit pe 2 martie 2021, ora 11:25. Cineva începea ușurel să plângă.

Nu-mi venea să cred că era ea. Porchy i-am spus când am văzut-o. Toți cei care supravegheau nașterea au început să râdă. Le-am explicat de ce i-am zis Porchy. Era efectiv ca un porcusor mic și roz, cu un năsuc mic.”

Business la început de drum și provocări fără sfârșit

„În spatele acestui business se află 2 persoane și jumătate: eu împreună cu viitorul meu soț și cea mai importantă ființă, fetita noastră, Tina.

Principalele dificultăți ale acestui business vin prin prisma cumpărării excesive de materiale pentru imprimare care nu sunt neapărat folositoare.

De ce zic asta? Pentru că nu știam exact ce anume trebuie cumpărat și am luat efectiv de toate, ca să avem.”

Concret, cum ajutați alte business-uri să crească în spațiul online?

„Noi nu ajutăm niciun business, doar oferim posibilitatea celor ce vor să aibă un business sau celor care deja conduc un business să se poată expune și în mediul online, mult mai ușor și mult mai accesibil.

Citește și: Interviu cu Bogdan-Tiberiu Furtună, președinte TSD Ploiești: “Am ales să-mi fac curaj și să spun adevărul”

Le oferim un loc stabil pe platforma noastră, fără ca aceștia să plătească pentru ținerea site-urilor online. Deși ar putea să fie la îndemâna oricui, să ai un site funcțional și actualizat la zi costă ceva bănuți și cunoștințe în domeniul IT. Noi oferim acest lucru în mod gratuit.”

Cele mai mai provocări în carieră pentru Denisa

„Cea mai mare provocare a fost în Anglia unde am lucrat ca Ofițer de Mediu pentru o zonă foarte cunoscută din Londra: drumul Reginei. Buckingham Palace și Westminster Abbey. De ce zic provocare? Am participat la foarte multe proteste în care poliția era pe străzi.

Am trăit vremuri grele. Efectiv eram luați prin surprindere de organele poliției care ne puneau la zid ca să ne ferească de protestatari.

Ne ascundeau efectiv în spatele lor. Eu la înălțimea mea de 1,60 vă dați seama că nici nu mă puteam vedea de ei. Am tras o sperietură teribilă.

Denisa spune că tinerii antreprenori ar trebui să își caute motivația în pasiunile pe care le au. Să spere la mai mult și să creadă în faptul că vor veni și vremuri mai bune.”

Denisa, profesional, peste 3 ani de zile

Sunt convinsă că platforma TagMe.ro va reuși să găzduiască sute de proiecte online care merită să crească. Este o oportunitate foarte rar întâlnită de care sunt încântată și m-aș bucura enorm să reușim să ajutăm cât mai multe firme care își doresc să ajungă cu serviciile și produsele lor pe online.

Mesajul Denisei pentru cititorii ziarului Observatorul Prahovean: „Nimic nu este imposibil! Credeți în voi.”

Citește și: Andreea Ungureanu, astrolog autorizat: “Anul acesta este timpul ca cei din zodia Pești să iasă în față”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Articole asemănătoare

Bianca Bucur, ploieșteanca medaliată cu aur la limba turcă: “Nu aș fi reușit fără ajutorul profesorului Samir Hatipoğlu”

Bianca Mihaela Bucur este elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești. Iubește limba turcă, cultura turcă și tot ce...

Ruxandra Iosif, ploieșteanca admisă la Princeton University, în America: “Le mulțumesc părinților pentru că nu mi-au tăiat aripile”

Numele ei este Ruxandra Iosif, are 18 ani, este clasa a XII-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești și se pregătește să reprezinte...

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

- Publicitate -

Sondaj

În ultimii 8 ani, ați fost informat/ă despre faptul că Primăria Municipiului Ploiești a demarat lucrările de elaborare a unui nou Plan Urbanistic General?
În același interval de timp, ați fost invitat/ă la vreo ședință, discuție, dezbatere sau informare referitoare la proiecția (cum va arăta) viitorului PUG asupra zonei în care locuiți?
Dacă nu ați fost invitat/ă, ați participa la o astfel de dezbatere?
Sunteți de acord ca noul PUG să aprobe sau să încurajeze construirea de locuințe colective (blocuri) în zonele de case?
Considerați că beneficiați de suficient spațiu verde în zona dumneavoastră?
Considerați că rețeaua stradală a cartierului face față traficului actual?
Vă rugăm să introduceți numele străzii unde locuiți (această informație nu va fi publicată)
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Proiectul Transbaiul prinde contur. Echipa de proiectanți și-a început treaba (FOTO)

Unul dintre marile proiecte ale comunei Valea Doftanei prinde contur. Echipa de proiectanți care a câștigat licitația pentru proiectul Transbaiul, drumul care va lega...

Cercul de Donatori Ploiesti, ediția a XIV-a. Donează 2 ore din timpul tău pentru a susține acțiunile de impact din comunitatea noastră.

Fundația Comunitară Prahova organizează pe 25 mai 2022 cea de-a XIV-a ediție a Cercului de Donatori Ploiești. Cercul de Donatori este Arena Leilor pentru inițiative...

Bianca Bucur, ploieșteanca medaliată cu aur la limba turcă: “Nu aș fi reușit fără ajutorul profesorului Samir Hatipoğlu”

Bianca Mihaela Bucur este elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești. Iubește limba turcă, cultura turcă și tot ce...

O mașină primită cadou de Zoia Ceauşescu este scoasă la licitație. Cât este prețul de pornire

Mașina primită cadou de Zoia Ceauşescu de la Nicolae și Elena Ceaușescu, un Renault Fuego GTS, va fi scoasă la licitație pe 19 mai....

Un bărbat a fost filmat de soție conducând cu un bebeluș de doar câteva luni în brațe [VIDEO]

Pe internet au apărut imagini cu un tânăr aflat la volanul unui autoturism, cu un bebeluș de doar câteva luni în brate, pe Valea...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -