Andreea Ungureanu, astrolog autorizat: “Anul acesta este timpul ca cei din zodia Pești să iasă în față”

1
previziuni astrale, Andreea Ungureanu, 2022, podcast, interviu, podcast Generația lui John, episodul 15, ce spun astrele, astrogramă

Anul 2022 aduce perspectivele interesante din punct de vedere astrologic. Andreea Ungureanu, astrolog autorizat, vorbește în cadrul podcastului Generația lui John despre fiecare zodie în parte.

La început de an este recomandat să ne facem o listă cu ceea ce ne propunem în viitor. Invitata spune că oamenii pasionați de astrologie au o dorință crescută către cunoaștere de sine și dezvoltare personală.

Citește și: Cum a ajuns Paul Olteanu să livreze programe bazate pe neuroștiință și psihologie – VIDEO

Andreea a început să aprofundeze tainele astrologiei acum mai bine de 3 ani de zile. Își dorește ca oamenii care sunt pasionați de “ce spun astrele” să nu se mulțumească cu rubrica horoscop, ci să aprofundeze.

Pentru o cunoaștere de sine aprofundată, astrograma este cel mai bun răspuns

Pentru o cunoaștere cât mai corectă din punct de vedere astral este recomandată o astrogramă. Aceasta se realizează punctual, într-o întâlnire cu specialistul. Doar astfel se pot identifica cu exactitate care sunt predispozițiile pe care le are persoana respectivă în funcție de zodie, ascendent și multe alte detalii.

“Vă rog să vă propuneți lucruri. Este un moment bun.”

Invitata spune că e important ca la început de an să ne setăm clar obiectivele pe care ni le dorim. Acestea au foarte mari șanse să se îndeplinească.

Citește și: Interviu cu Izabela Pădure, educatoare și interpretă de muzică populară: “Unul dintre visurile mele este să îmi deschid propriul afterschool”

Toată perioada de pandemie s-a văzut ca o aglomerare de planete din punct de vedere astral. Interpretările sunt explicate în cadrul podcastului.

“Atunci când tu stai cu tine și nu te simți bine, înseamnă că nu ești bine.”

“Pandemia ne-a arătat că atunci când nu ne simțim bine cu noi trebuie să căutăm resurse în noi și repere în exterior pentru a lucra cu noi.”, povestește Andreea Ungureanu.

“Este vorba despre o perioadă care concentrează atenția către talente și bani.”

Aplicațiile care ne spun informații despre zodii sunt recomandate de către Andreea Ungureanu, cu mențiunea că e important să nu ne facem prea așteptări ca să nu sfârșim prin a fi dezamăgiți.

Interviul cu Andreea Ungureanu. Ce ne prezic astrele pentru anului 2022

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău