- Publicitate -

Interviu cu Izabela Pădure, educatoare și interpretă de muzică populară: “Unul dintre visurile mele este să îmi deschid propriul afterschool”

Izabela Pădure are 19 ani, este studentă, educatoare și interpretă de muzică populară. Izabela a obținut locul 2 la concursul Miss Generația lui John și consideră că frumusețea este reprezentată de momentele care contează cu adevărat.

1. Prezintă-te în câteva cuvinte. (vârstă, pasiuni, planuri de viitor)

Mă numesc Izabela Pădure, am 19 ani și sunt educatoare. A 2-a mea pasiune este muzica, cea prin care pot transmite tot ceea ce simt și cu ajutorul căreia sper să încânt cât mai multe persoane, atât la spectacole și alte concursuri, cât și la alte evenimente speciale din viața lor.

2. Ce reprezintă, pentru tine, locul 2 pe care l-ai obținut în cadrul concursului Miss Generația lui John?

Fiind primul concurs de miss la care am participat, am avut un sentiment absolut minunat atunci când am aflat că am câștigat locul 2.

Citește și: [VIDEO] Câștigătoarea Miss Generația lui John: “Nimeni și nimic nu te învață cum să te ridici. Singura soluție este suferința. Suferința ne învață cum să fim puternici!”

Prin această poziție, pe lângă experiența acumulată, mi-am confirmat faptul că machiajele și alte filtre nu semnifică nimic pentru cei din jur. Atitudinea și încrederea în sine reprezintă cele mai importante calități pe care toți ar trebui să le aibă.

3. Ce te-a determinat să te înscrii în concursul de frumusețe fără filtre?

M-am gândit să mă înscriu în acest concurs pentru a încuraja celelalte fete să fie cât mai naturale și să-și arate adevărata lor frumusețe.

4. De fapt, ce anume înseamnă să fii frumos? Cum arată frumusețea pentru tine?

Frumusețea, pentru mine, este reprezentată de momentele care contează cu adevărat pentru noi și fiecare gest mărunt în care găsim fericirea.

Încrederea în sine și în persoana care ești azi surprinde frumosul din fiecare, indiferent de criteriile impuse de societate. O personalitate frumoasă descrie perfect o persoană frumoasă.

5. Detaliază 3 valori pe care orice om ar fi bine să le aibă.

Respectul este poate una dintre cele mai des menționate valori. Respectul este necesar în absolut toate interacțiunile sociale. Fie că este vorba de respectul de sine, fie despre respectul față de alții, acesta joacă un rol important în viața de zi cu zi.

Integritatea. Putem spune că este de un real folos pentru toată lumea și ne ajută să avem încredere unii în alții. Faptul că sunteți corecți, onești și că spuneți adevărul chiar și atunci când aveți de suferit denotă tărie de caracter care pe unii îi va înfuria, iar pe alții îi va face să vă admire.

Iubirea. Fără iubire viața de multe ori nu are farmec, iar cei care nu experimentează această senzație au falsa impresie că trăiesc, ei de fapt fiind doar existenți în „peisajul” uman.

6. De ce crezi că tot mai multe persoane folosesc filtre și aplicații de editare pentru pozele pe care urmează să le posteze pe rețelele de socializare?

Majoritatea oamenilor aleg filtrele sau alte aplicații deoarece nu au încredere în persoana lor. Formându-și o părere greșită despre cum ar trebui să arate, aceștia încearcă orice posibilitate pentru a se afișa în mod plăcut celorlalți, ascunzând realitatea.

7. Ești studentă, educatoarea, artist de muzică populară și locul 2 la Miss Generația lui John. Cum reușești să faci față tuturor provocărilor?

Organizată. Aceasta este însușirea mea definitorie. Împărțind timpul în mod egal tuturor activităților importate și eliminând orice altceva ce îmi poate irosi timpul, reușesc să fac față tuturor provocărilor.

8. Care este cel mai mare vis al tău și ce anume faci în prezent pentru ca acesta să devină realitate?

Unul dintre visurile mele este să îmi deschid propriul afterschool. Acumulând cât mai multă experiență în acest domeniu și încercând să mă implic în cât mai multe proiecte. Cu pași mărunți și multă răbdare mă îndrept către îndeplinirea acestuia.

9. La final, lasă un mesaj pentru cititorii ziarului Observatorul Prahovean.

Nu frumusețea ne face să iubim, ci iubirea ne face să vedem frumusețea. — Lev Tolstoi

Citește și: Ioana Neagu, locul 3 la Miss Generația lui John: ”Am învățat să fiu fericită și dacă pierd și dacă e să câștig. Participarea este mai presus decât titlul de miss”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Articole asemănătoare

Bianca Bucur, ploieșteanca medaliată cu aur la limba turcă: “Nu aș fi reușit fără ajutorul profesorului Samir Hatipoğlu”

Bianca Mihaela Bucur este elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești. Iubește limba turcă, cultura turcă și tot ce...

Ruxandra Iosif, ploieșteanca admisă la Princeton University, în America: “Le mulțumesc părinților pentru că nu mi-au tăiat aripile”

Numele ei este Ruxandra Iosif, are 18 ani, este clasa a XII-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești și se pregătește să reprezinte...

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

- Publicitate -

Sondaj

În ultimii 8 ani, ați fost informat/ă despre faptul că Primăria Municipiului Ploiești a demarat lucrările de elaborare a unui nou Plan Urbanistic General?
În același interval de timp, ați fost invitat/ă la vreo ședință, discuție, dezbatere sau informare referitoare la proiecția (cum va arăta) viitorului PUG asupra zonei în care locuiți?
Dacă nu ați fost invitat/ă, ați participa la o astfel de dezbatere?
Sunteți de acord ca noul PUG să aprobe sau să încurajeze construirea de locuințe colective (blocuri) în zonele de case?
Considerați că beneficiați de suficient spațiu verde în zona dumneavoastră?
Considerați că rețeaua stradală a cartierului face față traficului actual?
Vă rugăm să introduceți numele străzii unde locuiți (această informație nu va fi publicată)
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Câini crescuți în grădina unui bloc din Cina. Ce măsuri a dispus Poliția Locală

După ce Observatorul Prahovean a publicat sesizarea unui ploieștean din cartierul Cina, sătul de mirosul imposibil provenit de la mai mulți câini ținuți de...

Client umilit și jignit de către un agent de pază la magazinul Carrefour din PSC. Reprezentanții supermarketului regretă incidentul

Un ploieștean, Călin Mihai, acuză pe unul dintre paznicii magazinul Carrefour din interiorul PSC de faptul că a fost jignit și umilit în fața...

Concurs inedit la Liceul “Toma Socolescu” din Ploiești. Cum s-au descurcat elevii la probele practice din atelierele liceului – VIDEO

Liceul Tehnologic “Toma Socolescu” din Ploiești a organizat joi, 12 mai 2022, concursul profesional județean “Împreună construim viitorul!”. Concursul, aflat la prima ediție, s-a adresat...

Mai nou ori Mai vechi? Recomandările Observatorul Prahovean de muzică și filme

Bine v-am regăsit! Sper ca măcar una dintre recomandările mele de săptămâna trecută să vă fi încântat, dacă nu chiar toate! … Iar de...

Tarife noi pentru curățenia căilor publice și deszăpezire la Ploiești

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, joi, noi tarife pentru activitatea de salubritate. De data aceasta, proiectul de hotărâre a fost inițiat după ce firma...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -