- Publicitate -

Parcul Municipal Ploiești Vest pe Google: “Mai e mult până la titlul de parc”, “O mare bătaie de joc!”, “Cel mai urât parc mare din câte am văzut”

În acest episod, Observatorul Prahovean publică mesajele cetățenilor cu privire la Parcul Municipal Ploiești Vest postate pe Google.

Pe Google, Parcul Municipal Ploiești Vest are sute de recenzii din partea vizitatorilor. Multe dintre comentariile apărute pe Google fac referire la faptul că parcul nu oferă spații umbroase și că este proiectat într-un stil comunist.

Citește și: Gara de Sud Ploiești pe Google: “Este mizerabilă și infectă”, “Îți e scârbă să pășești în ea!”, „Păcat de clădirea istorică”

Nota medie a locației este mai mult decât favorabilă, ceea ce înseamnă că treburile încep să funcționeze tot mai bine în parcul de la marginea orașului Ploiești. La momentul scrierii acestui articol parcul are 871 de recenzii, iar nota medie oferită de către utilizatori este de 4,2 din 5.

Părerea cetățenilor despre Parcul Municipal Ploiești Vest:

Daniel Bucur, acum 5 luni:

“Foarte mare. Ploieștiul are nevoie de parcuri ca de aer. Este bun de plimbat cu bicicleta/trotineta/role. Nu e ideal de alergat pentru că nu există umbră. Totuși, ce a fost făcut aici e un afront la tot ce înseamnă dezvoltare urbană contemporană.

Designul parcului e potrivit pentru România anilor 70-80. Aș zice Coreea de Nord, dar i-aș insulta. Este detașat cel mai urât parc mare din câte am văzut. Este anacronic și comunist.

Citește și: Stațiile TCE Ploiești pe Google: “O stație puțin părăsită”, “Insalubră, urât mirositoare”, “Multă mizerie”

Există probabil 10 spații de joacă pentru copii, toate identice, sărace și fără absolut niciun punct de atracție pentru copii sub 3 ani. Nici măcar un leagăn, nimic. Având în vedere investiția enormă făcută aici, corelat cu faptul că Ploieștiul are mare nevoie de un parc, iar acesta este o oportunitate ratată, aș spune că este una dintre cele mai mari tepe și bătăi de joc date ploieștenilor.”

Marius Seeker, acum un an de zile:

“O mare bătaie de joc! Nu cunosc cărui consilier aparține locul dar… total neinspirat! Păi ce om normal la cap ar pune „Parcul copiilor” la câțiva km în câmp? Erau mai mulți jandarmi decât copii. Dar, Prahova parcă înseamnă „patria hoților”, nu? Se vede!”

Vara nu ai umbră, nu ai de unde cumpăra o apă, nu ai peisaj, nu nimic

“Vara nu ai umbră, nu ai de unde cumpăra o apă, nu ai peisaj, nu ai nimic. Mai frumos e pe bulevard sau într-un parc dintre blocuri. Nu merită să bați drumul până aici, iar dacă te păcălești o dată, nu cred că vei mai reveni. Este un spațiu prost investit!”, a scris Carmen Marin pe Google.

Mihai Gorgoteanu, acum 2 săptămâni:

“A fost totul organizat. Am observat că suprafața de desfășurare a activităților și unde erau jocuri pentru copii este cam mică. Curățenia era ok. Copiii și părinții mi s-au părut cam puțini.”

Alexandra M, acum 3 săptămâni:

“Un parc fără copaci și cu un design atipic, la modul rău, care nu este practic. Este totuși un loc bun pentru plimbări de seară, avand în vedere starea în care se află orașul Ploiești în general.”

Mădă Petre, acum 4 luni:

“Sunt dezamăgită că nu găsești umbră de la niciun copac serios! Copacii firavi care sunt în parc îți oferă milă, nu umbră. Câtă pădure există în jurul Ploieștiului, se puteau găsi soluții pentru replantarea unor arbori în parc.”

Petre Maxim, acum un an:

“Merg aproape zilnic, îmi plăcea că puteam să îmi las copilul la o oarecare distanță să se joace, să alerge pentru că e spațiu din belșug. În schimb, în ultima vreme se plimbă mașinile pe alei ca pe bulevard.

Citește și: Spitalul de Pediatrie Ploieşti pe Google: De la “Sunt amabili și profesioniști” la “Medici incompetenți, personalul neinteresat, mirosuri groaznice pe hol”

Nu a fost zi în care sa nu văd mașini mici chiar și un microbuz de mai multe ori. Ar fi trebuit să fac poze. Mi-e teamă să îmi mai las acum copilul să zburde. Păcat de parc. Jenant că administrația permite așa ceva.”

Lilly C., acum 6 luni de zile:

“Iubesc acest parc! Ador răsăriturile și apusurile ce se încadrează uimitor, uneori, în aranjamentele parcului! Păcat că 5, 6 câini, maidanezi și-au făcut din parc… casă! De luni de zile, chiar dacă se știe despre ei, sunt lăsați pe aleile parcului! Am început să evit locul! Când mă mai apucă curajul, mă uit după ei și schimb locul parcării. Asta este! Ei sunt mai importanți!”

Makoto Shishio, acum 7 luni de zile, scria pe Google despre toaletele murdare și paznicul care se ia de lume fără rost:

“Parc mare. Minusurile sunt reprezentate de: lipsa copacilor și a umbrei pe timp de vară, toaletele murdare și paznicul care se ia de lume fără rost.”

Raul Jelescov, acum un an:

“Din păcate acest parc nu este chiar așa de frumos și nu e totul pus la punct. Podul acela este foarte bun pentru mașini, dar vinerea este plin din cauza sensului giratoriu de pe DN1. Majoritatea bicicliștilor trec pe sub pod și merg pe un drum de pământ de care nu se ocupă nimeni. Dacă încerci să mergi pe pista de biciclete de pe pod, bicicliștii ajung în buruieni, stâlpi și într-un drum spre nicăieri.”

Maria Coman, acum un an, publica o recenzie cu perspectivă pozitivă despre parc:

“Este un parc frumos amenajat care peste ani va oferi și umbră. Am vizitat sera. Păcat! Acolo sunt chinuiți niște papagali. Ținuți într-un spațiu în care se depozitează utilajele cu care se tunde iarba și unde este un miros îngrozitor de motorină și benzină. De ce nu sunt scoși din acel spațiu infect? Plantele nu sunt udate și sunt ofilite. Păcat de investiție.”

George Geo, acum un an:

“Mai e mult până la titlul de parc. Deocamdată este o grădină în aer liber, fără apă potabilă, cu extrem de puține bănci și locuri cu umbră. Proiectarea și amenajarea lui au fost făcute probabil de copii de clasa a II-a, fără viziune și utilitate.”

Alexi M., acum 3 ani:

“Un loc bun când vrei să te duci la fotbal cu prieteni. Are tot ce îi trebuie, dar locul este greu de accesat. Îmi pare rău de asta. E un loc frumos, dar neingrijit. În plus, nu există țâșnitoare din care poți bea apă, iar wc-urile sunt neîngrijite și murdare.”

Parcul Municipal Ploiești Vest, o oază de relaxare, fără umbră, bun pentru-o plimbare

Deși există o multitudine de recenzii care reclamă faptul că acest parc nu are locuri cu umbră, sunt mulți cei care se bucură faptul că măcar au un loc unde să vină și să se relaxeze în timpul liber.

Se pot îmbunătăți multe aspecte în ceea ce privește această oază de relaxare de la marginea orașului. Sperăm ca mesajele publicate în acest material să fie luate în considerare de către Administrația Parcului Municipal Vest.

Recenziile prezentate în cadrul acestui articol nu reprezintă neapărat realitatea în legătură cu Parcul Municipal Ploiești Vest, ci sunt părerile utilizatorilor care și-au exprimat părerea în mod public, pe Google.

Citește și: ITM Prahova pe Google: De la “Cum aș putea să vă contactez?” la “Descoperiți internetul, nu mai mâncați tot timpul și gândiți pentru cei care vă dau bani”

Parc Municipal Vest, Ploiești, recenzii pe Google, parc fără umbră, spații de joacă, patria hoților, activități sportive, timp liber, relaxare, apus de soare, mizerie, administrație, bătaie de joc

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți de acord să citiți ziarul Observatorul Prahovean fără reclame, dar contracost? 

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Cum sunt așteptați turiștii, în weekend, la salina din Slănic Prahova. Mizerie de nedescris!

Imagini cu mizeria de la intrarea în Salina Slănic Prahova. Turiștii care vizitează salina sunt indignați de mizeria care îi întâmpină. Poze în cadrul...

Zonă intens circulată din Sudul Ploieștiului transformată în ghenă de gunoi și toaletă publică. Reacția Primăriei Ploiești

Zona de sub podul de la Gara de Sud din Ploiești este de ani buni o pată în obrazul autorităților care nu au găsit...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Accident pe centura de est a Ploieștiului. Pieton spulberat de o cisternă UPDATE

Un grav accident rutier s-a petrecut, vineri seară, pe Centura de est a Municipiului Ploiești, în apropierea sensului giratoriu Bucov. UPDATE Victima este resuscitată la...

Accident spectaculos la Galați. Șoferul a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina

Un tânăr de 21 de ani din Galați a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier foarte grav. Mașina acestuia s-a rostogolit de mai...

Cheile Zanoagei – un traseu ușor de parcurs și deosebit de frumos

Din numeroasele variante de trasee montane din Bucegi – Cheile Zanoagei reprezintă unul din cele mai spectaculoase trasee. Mare parte din aceste trasee au grad...

Taur spulberat de un autocar plin cu călători pe DN1, la Potigrafu. Trafic întrerupt spre București-FOTO

Un accident rutier grav s-a produs vineri seara pe DN1, la Potigrafu. Un taur care se afla pe carosabil a fost lovit de un...

Interviu cu Sorin Niță, senseiului de la Ploiești care clădește campioni din micii karateka

Sorin Niță are 32 de ani, s-a născut în Ploiești și este președintele Clubului Sportiv Shiro Washi din Ploiești, club înființat în 2007, secția...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -