- Publicitate -

Spitalul de Pediatrie Ploieşti pe Google: De la “Sunt amabili și profesioniști” la “Medici incompetenți, personalul neinteresat, mirosuri groaznice pe hol”

În acest episod, Observatorul Prahovean publică mesajele cetățenilor cu privire la Spitalul de Pediatrie Ploieşti postate pe google.

Pe Google, Spitalul de Pediatrie Ploieşti are zeci de mesaje venite din partea utilizatorilor care sunt nemulțumiți de experiențele pe care le-au trăit. Unele dintre relatări sunt la limita înțelegerii și vin ca un strigăt de ajutor din partea pacienților.

La momentul scrierii acestui articol, instituția a primit doar 76 de recenzii, iar nota medie oferită de către utilizatori este de 2,6 din 5.

Părerea cetățenilor despre Inspectoratul Spitalul de Pediatrie Ploieşti:

Cea mai nouă recenzie vine din partea Corinei Dumitru, acum 2 săptămâni:

“Mereu am fost terorizată de acest spital. De când am copil, l-am evitat până când chiar am fost nevoiți să ajungem și aici. Am venit într-o duminică cu o alergie și am stat 7 h în urgență. Medicul de acolo nu și-a exprimat un mare interes pentru problemă. Am revenit și luni cu stări de vomă. Am întâlnit-o pe Mihaela Soare, medic în urgență. Super doctor, super om.

Citește și: ITM Prahova pe Google: De la “Cum aș putea să vă contactez?” la “Descoperiți internetul, nu mai mâncați tot timpul și gândiți pentru cei care vă dau bani”

M-a internat că fetița nu se simțea bine și analizele nu erau bune. Am ajuns pe secție unde am avut surpriza sa găsesc asistente bine organizate, infirmiere care își fac treaba bine. Astfel fetița în câteva ore deja era mai bine. Doctora Carmen Iorga mi-a explicat cum trebuie și s-a purtat cum trebuie. Nu m-a luat nimeni la ture, așa cum se practică în unele cazuri!

Ana Hazur, în urma unei experiențe teribile, a scris acum 4 luni:

“Un spital jalnic!! Mi-au ținut băiatul internat fără să știe nimeni ce are și fără să îi dea un tratament adecvat. Nu l-a văzut nici măcar un medic ORL, iar el avea otită medie acută avansată! Ne-au externat cu febră și cadou a luat Rotavirus din spital! Mâncarea este bună de aruncat la gunoi (cea pentru copii).

În fiecare zi aceeași mâncare (am stat 6 zile). Singurul lucru pe care-l schimbau era desertul, uneori. Femeia care plimba mopul prin cameră dimineață era foarte nesuferită, răspundea în figuri și dădea ochii peste cap când îi vorbeam. Nu pot să cred câtă nesimțire și neprofesionalism din partea medicilor! A trebuit să plecăm la alt spital pentru a trata baiatul. Rușine!”

Alexyan, acum 4 luni de zile:

“Bună ziua! Este grotesc ce se întâmplă la poarta spitalului. Noaptea, în holul de așteptare, paznicii, săracii de ei, fraternizează cu aparținătorii recalcitranți. Angajați personal calificat cu ținută și etichetă. Poliția locală nu trece deloc să vadă ce fumoar este pe acolo…”

Marian Nicolae, acum un an de zile, scria despre experiența lui:

“Personal nepregătit sau poate pregătit, dar cu siguranță dezinteresat. Nu știe să pună un ghips corect. Mi-a fost pus vineri și astăzi, din cauza durerii, am fost nevoit să-l dau jos. Mă durea deoarece piciorul pentru că stătea strâmb în ghips. Nu recomand, dar din păcate este singurul spital de pediatrie din Ploiești.”

Andreea Iancu, acum un an de zile, spera să se ia atitudine:

“Din păcate nu pot acorda 0 stele. Nu merită nicio stea. Am fost astăzi la spital și am rămas total uimită de condițiile de aici. Aveam febră de aproximativ 39 de grade și într-o oră jumătate de stat în picioare în sală de așteptare, pe lângă alți copii și părinți care așteptau acolo de 4 ore, nu am beneficiat de nimic altceva decât de un termometru.

Mi-a fost luată temperatura de 2 ori și aparent, temperatura mea scazuse miraculos la 36,7 grade. Am aflat că nu era decât un medic de gardă care consulta atât pacienții din sala de așteptare, cât și urgențele, lucru care m-a lăsat fără cuvinte.

Citește și: Casa de Asigurări de Sănătate Prahova pe Google: “Bătaie de joc, ca de obicei. Cei care lucrează acolo se cred un fel de dumnezei. Proastă organizare și lipsă de respect.”

Ar fi bine să luați atitudine. Eu una nu pot sa admit așa ceva și sper din tot sufletul că recenzia asta nu va rămâne nulă în fața celor care doresc sa se ducă acolo și a celor care muncesc în incinta spitalului.”

Florina Florina, acum un an de zile, scria despre amabilitatea personalului:

“As dori să știu de ce doamnele care răspund pentru programări nu pot fi mai amabile și trântesc telefonul în nas! Când suni pentru o informație sar ca arse! Este o meserie atât de grea pentru dânsele? Să lase pe altul în locul lor! Noi nu sunăm de drag la un spital!”

Paula Voicu, în mare mulțumită, scria acum 4 luni:

“În mare, sunt amabili și profesioniști. Așteptarea este de așteptat că sunt foarte mulți copii la ușă, dar lucrurile merg destul de bine și majoritatea angajaților vorbesc frumos, unii chiar depășind așteptările noastre, făcându-ne să ne simțim ca niște prieteni. Am avut o experiență bună, în ciuda problemei care ne-a adus acolo.”

Gilbertina Adriana Mihai, acum 10 luni de zile:

“Am fost cu băiatul meu azi la spital și spre surprinderea mea am dat de o domnișoară doctor exact așa cum ar trebui să fie: profesionistă, drăguță, amiabilă cu o voce caldă și calmă. Este vorba de domnișoara doctor Andrei Ioana Raluca. FELICITĂRI!!! Vă mulțumesc ca v-ați ocupat de băiatul meu ca un adevărat medic.”

Acvaristul GC, acum 3 ani de zile:

“Am fost de două ori. Odată pe la 12 noaptea că mă durea burta extrem de rău și odată chiar ieri. Eram la țară, la bunici și din fugă am dat cu genunchiul în colțul casei (colț de gresie de exterior) și am căpătat o rană foarte adâncă. Am încercat să opresc sângele, dar degeaba.

Cred că am pierdut mai mult de jumătate de litru de sange. În final am chemat ambulanța că pierdeam sânge la greu . Ambele dăți am fost tratat foarte bine și rapid. Prima dată nu a fost foarte grea procedura: o injecție, o perfuzie și gata.

Am plecat acasă perfect, a doua oară a fost mai greu: spălat în zona rănii, injecție ca să nu mai simt durerea, rană cusută, bandajat și gata. Mâine la control. Spitalul este foarte bun, doctorii la fel. Recomand.”

Andra Ioana, scria despre incompetență și mirosuri groaznice pe hol:

“Medici incompetenți, personalul neinteresat, mirosuri groaznice pe hol. Dacă nu îți pot oferi un diagnostic din cauza neștiinței, ori îți spun că ai cancer, ori că ești nebun.”

Multe dintre recenziile legate de Spitalul de Pediatrie Ploieşti sunt foarte detaliate și vorbesc punctual despre neregulile semnalate de către pacienți. Nota medie a recenziilor de pe Google ar putea reprezenta realitatea dură trăită de pacienții care au fost supuși unor tratamente inadmisibile. Până în prezent, nicio recenzie nu a răspuns din partea spitalului.

Citește și: Casa Județeană de Pensii Prahova pe Google: De la “Mulțumiri echipei de la Bilete de Tratament” la “Ușor agresivi. La telefon răspunde paznicul”

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Sistemul de sănătate românesc: Vrem să auzim despre experiențe pozitive pentru a ne păstra speranța în mai bine

Sistemul nostru de sănătate evoluează, din punctul meu de vedere, în bine! Eu, personal, așa cum spuneam și în articolul despre experiența de la...

O ploieșteancă reclamă comportamentul lipsit de profesionalism al unul medic de la Spitalul Județean Ploiești. Conducerea unității a demarat anchetă internă

„Sunt unii medici care se cred dumnezei în relația cu pacientul! Te lasă să mori cu zile, fiindcă nu au ei chef să te...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Avarie la rețeaua de apă a municipiului Câmpina. Explicația Hidro Prahova

Municipiul Câmpina, al doilea ca mărime din județul Prahova, a rămas, joi seară, fără apă potabilă. Societatea care administrează sistemul de alimentare cu apă...

Minor de 16 ani, din Breaza, dispărut dintr-un centru de plasament. L-ați văzut? Sunați la 112

Un minor în vârstă de 16 ani din Centrul de Plasament Breaza a dispărut, joi seară, din incinta adăpostului. Potrivit IJP Prahova, lipsa acestuia...

Cezar, „The voice”, alături de copiii talentați care provin din medii defavorizate. „Nu vând iluzii! Dacă un copil are potențial, îi sunt alături, dar...

Este unul dintre primii 5 contratenori ai lumii și singurul din România. Vocea sa inconfundabilă impresionează. Artistul ploieștean, Cezar „The voice” Ouatu a avut...

Ce obligații vor avea polițiștii, jandarmii și armata pentru combaterea pestei porcine africane. Câți bani se vor acorda pentru reducerea efectivelor de mistreți –...

Un proiect de hotărâre de Guvern, aflat în dezbatere, prevede noi obligații pentru polițiști, jandarmi și armată când vine vorba despre măsurile de control...

Prefectura Prahova cere mobilizarea primarilor în contextul codului galben de ninsori, vânt și polei

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a solicitat, joi, mobilizare în contextul fenomenelor meteorologice periculoase anunțate de meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a...
Parteneri
MindArchitect
- Publicitate -