Sondaj: Vă place iluminatul festiv de sărbători din Ploiești?

2

Observatorul Prahovean vă invită să participați la un sondaj pe tema iluminatului festiv de sărbători.

12 milioane de leduri s-au aprins, aseară, la Ploiești, în cadrul unei festivități organizată în fața sediului primăriei la care au participat câteva mii de cetățeni.

Citește și Noi imagini cu beculețele din Ploiești. Mii de oameni au venit în zona centrală a orașului – FOTO

Potrivit autorităților, în cartiere, zona centrală și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior. De asemenea, intrările în orașul nostru au fost ornate cu lumini de Crăciun.

Citește și VIDEO: Cum arată iluminatul festiv din Ploiești. Beculețele au fost aprinse în această seară

Astfel, municipalitatea a împodobit de sărbători Ploieștiul cu 200 de traversări cu luminițe festive, plase luminoase, 485 de figurine 2D, 150 de figurine 3D, un ornament în forma unui cadou (9m/7m), în zona pietonală din fața Casei Sindicatelor. Totodată, 12 brazi de Crăciun au fost ornați, în mai multe zone din oraș, iar un tunel luminos a fost amplasat în Parcul “Nichita Stănescu”.

Sondaj Observatorul Prahovean: Vă place iluminatul festiv de sărbători din Ploiești?

[ays_poll id=18]

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. IN gazeta de Prahova s-a anuntat ca circulatia auto in centrul municipiului v-a fi oprita intre orele 17 si 20, iar politia in exces de zel de la 16-15 , 16.30 deja incerca sa mobilizeze cetatenii municipiului sa degajeze partea carosabila! Prea mult exces de zel la aceasta politie care umbla „ca o musca fara cap” si nu asculta de ceea ce propun autoritatile! Si cetatenii si mai ales politia trebuie sa respecte autoritatile locale!

  2. DA, în ce privește iluminatul de sărbători, m-i se pare inechitabil sau de prost gust ca în timp ce pe Cantacuzino e ok în centru, Republicii frumos ba chiar prea frumos restul(Cart vest, M. Bravu etc.) fad, anost aș putea spune chiar oribil.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău