Cum a ajuns ploieșteanul Sorin Pușcașu la „Survivor România 2021”. Dezvălurile făcute de iubita lui în exclusivitate pentru Observatorul Prahovean – FOTO

Ploieșteanul Sorin Pușcașu se numără printre concurenții din echipa ”Războinicilor” de la Survivor România – ediția 2021. El a jucat fotbal pentru echipa de juniori a Petrolului, însă a fost nevoit să renunțe la cariera sportivă din cauza unor probleme de sănătate. Observatorulph.ro a aflat de la iubita sa, Laura Alexe, cum ce fel de om este Sorin și cum a ajuns să participe la cel mai urmărit program TV din această perioadă. Aceasta face și un apel la cititorii observatorulph.ro: ”Votați la 1230 cu numele Sorin!”

Sorin Pușcașu este unul dintre cei mai apreciați ”războinici” de către telespectatorii Kanal D, fiind ”salvat” de voturile publicului după ce a fost propus pentru eliminare de alți concurenți deranjați de calitățile sale de lider.

Laura Alexe, iubita sa, a dezvăluit în exclusivitate pentru observatorulph.ro ce fel de om este Sorin.

”Începutul competiției pentru el a fost puțin mai greu, însă a dovedit chiar și atunci că poate, nu s-a lăsat mai prejos de ceilalți și chiar a adus puncte importante în fața celor mai buni din echipa faimoșilor.

Sorin are un temperament calm și este respectuos, dovedind asta și pe parcursul concursului, chiar dacă a fost șicanat  de membrii echipei adverse. Este ambițios și conștient de șansa care i s-a oferit și foarte recunoscător pentru acest  lucru!” ne-a declarat Laura.

Citește și Povestea ploieșteanului Sorin Pușcașu, fost junior la Petrolul, concurentul de la „Survivor România 2021”. FOTO

Iubita lui crede că Sorin are un avantaj important care îl va ajuta să câștige, de ce nu, concursul.

”Chiar dacă este o competiție la nivel sportiv, trebuie să fii și puternic din punct de vedere psihic. Sorin are un avantaj, cred eu, fiind pasionat pe psihologia umană! În plus, are abilitatea de a se integra ușor într-un grup și a demonstrat asta chiar din primele episoade ale concursului!

Sorin are nevoie în primul rând de susținerea publicului în serile consiliului, în care se dă start vot, iar faimoșii intră în competiție directă cu războinicii. Sorin speră să fie susținut de cât mai mulți ploieșteni prin voturi la 1230 cu numele Sorin” susține iubita sa.

Cei doi, Laura și Sorin, sunt împreună de trei ani și jumătate. S-au cunoscut pe Facebook, fiind amândoi din Ploiești și descoperindu-și mulți prieteni comuni.

”Este pentru prima dată când suntem separați pentru o așa lungă perioadă de timp și cel mai groaznic lucru este că nu pot vorbi deloc cu el! Îl văd doar la televizor și în poze, dar nu încetez niciodată să vorbesc cu el! Continui să îi dau mesaje zilnic pe whatsapp, ca și cum el le citește, despre ce fac cu ziua mea, chiar dacă telefonul lui este acasă! Știu că îl va bucura să le vadă când se termină emisiunea! Sunt mândră ca sunt iubita unui bărbat atât de determinat, ambițios și curajos! Mă rog pentru el să reziste cât mai mult în această competiție, chiar dacă îmi este foarte greu fără el, dar știu că lui îi este mult mai greu acolo fără familie, fără mâncare, într-o luptă continuă pentru a supraviețui! Am încredere, simt că el va câștiga Survivor România 2021 !” este mesajul optimist al iubitei lui Sorin.

Îl puteți susține pe Sorin Pușcașu pe Instagram Puscasu Sorin (Alfie) https://instagram.com/alfiesorin?r=nametag.
Sau pe Facebook, pe fanpage ul creat de câțiva susținători 💙 învingătorii lui Sorin 💙. https://www.facebook.com/groups/392398128495010/?ref=share

Galerie FOTO (sursa: arhiva personală a cuplului Sorin-Laura)

 

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău