fbpx

6b14df6e-8561-4416-b3c3-f9f123190f78.jpg

Pe pagina de facebook ”Nemulțumirile filipeștenilor” au apărut imagini care ne-au stârnit curiozitatea, dorind totodată să împărtășim minunea cu cititorii noștri.

Nu este prima dată când comuna Filipeștii de Târg, din Prahova, se face remarcată la capitolul minuni. De această dată vă aducem în atenție o minune tehnică: ”Stâlpii din șanț”. 

Deocamdată suntem în faza în care așteptăm punctul de vedere al primăriei, valoarea lucrării și detalii despre soluția tehnică. Nu ne-am putut abține însă să nu vă prezentăm soluția tehnică timp ”minuni din Caracal”, dorind să aflăm și părerea dumneavoastră.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inspirați de versurile eminesciene ”Pe lângă plopii fără soț, adesea am trecut,/ Mă cunoşteau vecinii toţi, Tu nu m-ai cunoscut”, și constatând că în comună nu sunt plopi pe lângă care să treci, pentru a fi cunoscut de vecini, edilii au hotărât să se adapteze situației de fapt și să creeze un cadru propice și trainic, durabil adică... beton!

Astfel, înlocuind plopii cu stâlpi din beton, s-au gândit să îi pună direct în șanțul (tot din beton, evident), cu speranța ca apa acumulată acolo să îi determine să mai crească și ei. Cum comuna nu a avut un buget prea mare, au fost achiziționați stâlpi mici, denumiți generic-stâlpișori, care irigați corespunzător au ajuns o mândrețe de stâlpi, așa cum se poate vedea în imagini. 

Recunoaștem cu fair-play că soluția tehnică depășește cu mult cunoștințele noastre, dar nemaivăzând așa ceva nu putem să facem disocierea de soluții tip Dorel. Înainte de a avea explicațiile primăriei, suntem convinși că cititorii noștri ne vor da o mână de ajutor. :)

video C. Cofadaru

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg