mitica apostol accident

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp 14:50 pe Centura de Vest a Ploieștiului, zona Mitică Apostol.

 

UPDATE: Se pare că șoferul unui autoturism a încercat să evite un copil, moment în care a tras stânga de volan. Tot atunci, șoferul unui autoturism care se deplasa pe cealaltă direcție de mers s-a speriat, a tras de volan și a intrat în stâlp. Se pare că persoanele rănite sunt o fată de 20 de ani cu traumatism cranian care stătea pe locul din dreapta al mașinii, și șoferul autoturismului, un băiat de 21 de ani care a suferit un traumatism la umăr. Ambii au fost transportați la spital unde au primit îngrijiri medicale.

Șoferul unui autoturism, nu se știe de ce, a părăsit parte carosabilă și a intrat într-un stâlp. În urma impactului două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Mai multe echipaje de poliție și ambulanță au ajuns la fața locului. Polițiștii sunt încă acolo și efectuează cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte despre starea victimelor!

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Două accidente pe DN 1, în Prahova

În această dimineață, pe DN 1, la Cornu și Pucheni, s-au produs două accidente rutiere. Astfel, la Puchenii Moșneni, un pieton a fost lovit de o mașină, iar la Cornu, două mașini au fost implicate...