florian walter

Florin Walter, fostul patron al FC Petrolul, rămâne în arest preventiv. Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au respins contestația depusă de omul de afaceri cu privire la cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv.

După zece luni, timp în care Florian Walter a fost dat în urmărire, patronul Romprest a fost adus cu mandat din Emiratele Arabe Unite. Astăzi, Walter a fost adus la Curtea de Apel Ploiești, unde s-a judecat contestația omului de afaceri privind schimbarea măsurii arestului preventiv.

În urmă cu zece luni, procurorii DIICOT l-au acuzat pe patronul Companiei Romprest de constituirea unui grup infracțional, care ar fi desfășurat „operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, utilizând ca mod de operare reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi ulilizarea de societaţi comerciale <<tip fantomă>>”, pentru realizarea operaţiunilor ilicite. Prejudiciul, potrivit procurorilor, se cifrează la 20 de milioane de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iată soluția magistraților de la Curtea de Apel Ploiești:

Ora estimata: 09:00

Complet: 9DLPa

Tip solutie:

Solutia pe scurt: Respinge ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul WALTER FLORIAN, împotriva Încheierii nr. 81 din data de 6.03.2016, pronunţată în Camera de Consiliu de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova. Obligă contestatorul – inculpat la plata sumei de 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Cercetată şi pronunţată în şedinţa din Camera de Consiliu din data de 9.03.2016.

Document: Încheiere finală (dezinvestire)    09.03.2016


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.