În cursul zilei de 09 martie, poliţiştii prahoveni au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite infracțiuni la regimul silvic. 3 persoane au fost reținute.

În dimineața zilei de 09 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurale nr. 7 - Cocorăștii Colț au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de infracțiuni la regimul silvic. Acțiunea a vizat locații din comuna Cornești, județul Dâmbovița.

În fapt, se pare că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie 2015 până în prezent, ar fi tăiat și sustras material lemnos din fondul forestier aparținând comunei Șirna, județul Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prejudiciul cauzat este estimat la 14.000 lei.

Polițiștii au reținut 3 persoane, urmând  a fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor un autovehicul și 3 motoferăstraie, obiecte care ar fi fost utilizate în săvârșirea infracțiunilor. De asemenea, a fost indisponibilizată cantitatea de 6,56 metri cubi de material lemnos.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori din pădure și sustragerea de arbori tăiați din pădure.

Acțiunea a fost sprijinită de Ocolul Silvic Ploiești.

La percheziții au participat și jandarmi.
sursa: IJP Prahova


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoţii au provocat o explozie, pentru a fura banii de la o sucursală dintr-un centru comercial. O explozie a fost provocată, în noaptea de duminică spre...