spitalul judetean ploiesti

Numărul cazurilor de suspiciune de gripă AH1 a crescut în ultimele zile, la Spitalul Județean din Ploiești. După ce săptămâna trecută s-au înregistrat patru decese, iar alte patru persoane erau suspecte, astăzi numărul persoanelor care erau suspecte de gripă era de opt.

La Secția ATI a Spitalului Județean Ploiești astăzi erau internate opt persoane cu suspiciune de gripă. Practic pe 19 februarie la Județean a venit o persoană, pe 20 tot o persoană, iar ieri s-au internat două persoane. Din cele opt persoane, patru sunt ventilate mecanic.

Citește și: Tot ce trebuie să ştii despre gripa porcină. Cum te protejezi de virusul AH1N1

„Așa cum am anunțat și prin comunicat de presă, Spitalul Județean Ploiești a sistat momentan numai operațiile care nu sunt urgențe. La Secția ATI ajung numai persoanele cu suspiciune de gripă. Celor patru noi pacienți, internați pe 19, 20 și 21, li s-au recoltat probe, care au fost transmise la Institut”, a declarat Florin Pușcariu, directorul medical al Spitalului Județean Ploiești.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.