Sute de persoane verificate și peste 100 de mașini controlate, în timpul unei razii în mai multe localități din Prahova, inclusiv la Ploiești

0

80 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova au desfășurat, duminică, activități pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, piețe, terase, benzinării și la agenții economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a județului Prahova. Acțiunile s-au desfășurat în municipiul Ploiești, dar și în Sinaia, Breaza, Băicoi, Boldești-Scăieni, Băicoi, Vălenii de Munte, Urlați și Mizil dar și în comunele Ciorani și Cocorăști Colț.

Pe durata acțiunii de control, potrivit IPJ Prahova, au fost verificate peste 40 de societăți comerciale cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă și peste 50 de mijloace de transport persoane, de pe raza întregului județ.

„În contextul acțiunilor din ultimele 24 de ore, polițiștii prahoveni au aplicat în total 32 sancțiuni contravenționale în temeiul Legii nr.55/2020, dintre care 19 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 13 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/circulația, cu amenzi în valoare de 7.500  lei”, a precizat IPJ Prahova.

Acțiunile s-au desfășurat în municipiul Ploiești, în orașele Sinaia, Breaza, Băicoi, Boldești Scăieni, Băicoi, Vălenii de Munte, Urlați și Mizil dar și în comunele Ciorani și Cocorăști Colț.

Întrucât sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare, recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică şi să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Polițiștii vor acționa în continuare pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror evenimente negative.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău