Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție, la Valea Călugărească

0

Luni în jurul orei 19.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Călugărescă au fost sesizați de către o femeie din comuna Valea Călugărescă, cu privire la faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Ploiești la data de 1 octombrie a.c..

Potrivit IPJ Prahova, data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 22.50, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei concubine, după ce ar fi contactat-o telefonic și a provocat un scandal, în urma căruia a lovit ușa de acces în locuință provocându-i acesteia o stare de temere.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, prin sentința civilă emisă de Judecătoria Ploiești, au fost stabilite obligațiile, ca bărbatul să nu se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri față de fosta sa concubină, precum și de domiciliul acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției nr.10 de poliție rurală Valea Călugărească.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe Judecătoria Ploiești, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău