Primăria Bucov, amendată de Garda de Mediu Prahova pentru incendiul de la groapa ilegală de deșeuri

Primăria Bucov a fost amendată cu 30.000 de lei de comisarii Gărzii de Mediu Prahova după incendiul de săptămâna trecută. Atunci au ars zeci de tone de deșeuri depozitate ilegal pe islazul comunei.

Comunicatul Gărzii de Mediu Prahova:
Primaria Bucov a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare totală de 30.000 lei ca urmare a incendiului produs pe islazul comunei Bucov, în data de 31.03.2021.
La verificarea în teren s-a constatat că incendiul se manifesta în aer liber, cu flacără deschisă și degajare puternică de fum .
De asemenea s-a constatat că pe o suprafață de cca 500 mp, ardeau deșeuri de tipul: deșeuri rezultate din dezmembrări auto (anvelope uzate, canapele auto, bare de plastic) hârtie-carton și deșeuri menajere și asimilabile. Pentru lichidarea incendiului reprezentanții ISU au acționat cu 4 autospeciale de mare capacitate.
Astfel pe lângă sancțiunea contravențională aplicată, GNM CJ Prahova a impus Administrației comunei, măsuri imediate de salubrizare a zonei cu respectarea prevederilor legale și monitorizarea permanentă a zonei în scopul combaterii abandonării de deșeuri.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Sunt multe in neregula la Bucov, referitor la Mediu – caini lasati liberi, terenuri lasate in paragina, vegetatia de pe marginea drumului care pune in pericol siguranta rutiera, Rosal care face fix ce vrea muschiuletul lor… Poate Garda de Mediu ar trebui sa treaca mai des pe acolo…

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău