Incidente în timpul transportului unor carantinați din Parcul Vest la Slănic

Mai multe persoane cu domiciliul în Prahova, revenite în țară și ”triate” în Parcul Municipal Vest, au fost transferate astăzi la un centru de carantină din Slănic, deși chiar primarul s-a opus public.

În timpul transportului,  într-o curbă din Poiana Vărbilău, șoferul autocarului a fost nevoit să frâneze în scurt, ceea ce a generat un incident în rândul câtorva dintre persoanele aflate în mijlocul de transport.

Citește și Primarul din Slănic a refuzat public să primească ”carantinați”. Lecția predată de localnici: ”nu mai fiți egoiști!”

Astfel, una dintre ele a acuzat faptul că din cauza frânării copilul i s-ar fi lovit. Acesta a fost văzut de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova, neprezentând vreo leziune sau altă problemă generată în urma frânării, părinții semnând concluziile controlului echipajului SAJ.

Citește și Mărturia unuia dintre cei 30 de prahoveni întorși ieri din țară și blocați în Parcul Vest: ”Am fost umilit și acuzat că vin să îmbolnăvesc poporul!”

”Precizăm că persoanele în cauză au fost recalcitrante pe tot parcursul transferului către locul de carantină. Și-au manifestat o serie de nemulțumiri și în „zona-tampon“, din Parcul Municipal Vest, și pe traseu, dar și la cazarea în spațiul de carantină. Reamintim că este o situație de urgență și facem apel să înțeleagă contextul!” transmit autoritățile.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău