cafea vampir

În centrul Ploieștiului, la Galeriile Comerciale, laterala cu frizeria, s-a deschis anul trecut un magazin de cafea, care a dat lovitura cu vânzarea unor produse speciale.

 

Aici sunt comercializare zeci de sortimente de cafea, de la cea cu aromă de portocale, până la cafeaua Vampirului, cu gust de ardei iute și scorțișoară.

Printre clienți se numără de la tineri de liceu până la oameni ajunși la vârsta a treia, care vor să savureze o cafea bună.

 

Potrivit angajaților magazinului, tinerii sunt cei care încearcă diferite tipuri de cafea,  de la cele cu aromă de vanilie și portocale până la miere și ciocolată.

Cea mai scumpă cafea este Puertorico, vândută la prețul de 28 lei pentru o sută de grame, însă cea mai căutată este Kenya, Regina Cafelei, ce se poate pregăti atât la expresor, cât și la ibric.

Cafeaua Vampirului este descrisă ca fiind iute şi ciudată ca Vlad Dracul, exotică ca Orientul şi fierbinte ca Transilvania, rămăşag de viaţă al celor ce nedrept au încercat să o înşele.

Este realizată dintr-un amestec de 45% cafea robustă şi 55% arabică, prăjită mediu şi completată cu scorţişoară şi ardei iute.

Recomandarea specialiștilor este de a o prepara la expresor. Cafeaua vampirului are cafeină 1.46% și se se vinde atât ambalată la 250 gr la prețul de 30 de lei, sau vărsată la 12 lei pentru o sută de grame.

Pentru amatorii de ceai, aici se vând numeroase sortimente, de la ceaiul negru, folosit inclusiv pentur curele de slăbire, până la cel de trandafir sau merișoare.

Spre deosebire de plicurile de ceai ieftin din supermarket, aici plătești calitatea: 20 lei pentru o sută de grame.

cafea ploiesti

cafea meniu

cafea shop