- Publicitate -

Trei distincții acordate PETROTEL – LUKOIL la gala Topului Firmelor Prahovene

Data:

74674413_1102669659940852_4990011562770038784_o_ceb1c.jpg

A XXVI-a ediție a Galei TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE, organizată de CCI Prahova, a reunit la Ploiești, pe 25 octombrie, reprezentanți ai mediului de afaceri din județ și personalități publice, cu prilejul celui mai important eveniment anual de business din județ.

- Publicitate -

Printre operatorii economici care au primit, anul acesta, distincții pentru activitatea derulată, excelând în domeniul pe care îl reprezintă, s-a numărat și compania Petrotel-Lukoil SA, căreia în acest an organizatorii galei i-au înmânat diploma pentru „Exportator de Top” al județului Prahova. Distincția este cu atât mai valoroasă cu cât însuși președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, a subliniat importanța exporturilor în bilanțul economic al județului Prahova.

„Tot ceea ce aducem în faţa dumneavoastră cu această ocazie – prezenţa a distinse personalităţi – invitaţi de onoare, premii şi trofee, un program de gală, de excepţie – semnifică modul în care Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, o organizaţie reprezentativă pentru mediul de afaceri prahovean şi românesc, recunoaște şi celebrează excelența. În condiţiile unei situaţii economice caracterizate la momentul actual ca fiind în pragul unei noi crize, pe fundalul unui deficit tot mai sever al forţei de muncă, pe fondul scăderii fluxului de investiţii străine, precum şi de temporizarea celor autohtone, suntem onoraţi să reunim, şi anul acesta, elita comunităţii locale de afaceri în cel mai important şi mai grandios eveniment de business al judeţului. Valoarea companiilor pe care le reprezentaţi dau forţă economiei prahovene care şi anul trecut, anul la care ne-am raportat în întocmirea clasamentului ai cărui laureaţi sunteţi, s-a clasat între primele trei judeţe la nivel naţional, după valoarea produsului intern brut. De asemenea, judeţul Prahova se situează între primele 10 judeţe ale României în ceea ce priveşte contribuţia la exportul naţional. Referindu-ne la investiţii – atât cele străine, dar şi cele autohtone, în Prahova – ele au continuat să se dezvolte, chiar dacă nu la nivelul anilor trecuţi. Toate aceste realităţi economice prahovene, sintetizate în cifre şi date, sunt rezultatul eforturilor, zbaterilor, sacrificiilor pe care cel mai adesea antreprenorii şi managerii companiilor de top le fac în activitatea lor de zi cu zi. Suntem astăzi aici, în prezenţa a numeroase şi distinse personalităţi care au acceptat să ne fie alături, tocmai pentru a aprecia şi a recompensa aceste eforturi şi aceste sacrificii transformate în performanţă. Oaspeţii noştri din mediul diplomatic, din Parlamentul României, din administraţia centrală şi locală, din sistemul cameral, din sistemul bancar – din ţară şi din străinătate – sunt partenerii şi colaboratorii noştri, ai CCI Prahova, dar şi ai dumneavoastră”, le-a spus oaspeților președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.

Compania a obținut, de asemenea, la capitolul Industrie, distincția pentru categoria Întreprinderi mari – Fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului, dar și trofeul „Responsabilitate Socială Corporatistă”.

- Publicitate -

Topul Firmelor Prahovene, organizat de CCI Prahova, este considerat cel mai obiectiv şi mai concludent clasament care evidenţiază performanţa economică a firmelor din județ. Obiectivitatea criteriilor care stau la baza realizării clasamentului «Topul Firmelor Prahovene», dar şi recunoaşterea acestuia prin temei legal (Legea 335/2007 – Legea Camerelor de Comerţ şi Industrie din România) fac din Topul Firmelor şi din însemnele care se atribuie firmelor laureate un veritabil suport de bonitate pentru acestea.

Informaţiile care stau la baza realizării clasamentului sunt furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi Ministerul Finanţelor, iar metodologia aplicată este complexă, unitară la nivelul sistemului cameral românesc, de-a lungul timpului, îmbunătăţindu-se şi adaptându-se atât la schimbările survenite în peisajul economic românesc, cât şi la sugestiile venite din mediul de afaceri. (P)

74674413_1102669659940852_4990011562770038784_o_ceb1c.jpg

74447389_1102669689940849_7285249726499258368_o_a60ab.jpg

75294177_1102669609940857_4632734106956857344_n_887fd.jpg

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Imagini spectaculoase cu cel mai nou bloc din centrul Ploieștiului

Apartamentele imobilului Bucegi 12 din centrul Ploieștiului încep să...

SGU a început operațiunea de demolare a garajelor ilegale din Ploiești [FOTO-VIDEO]

Angajații SGU Ploiești demolează astăzi mai multe garaje construite...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...

De ce e importantă conducerea defensivă într-un trafic agresiv? Sfaturile expertului Silviu Toma [VIDEO]

Silviu Toma face o analiză pertinentă a stilului de condus al românilor.
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Accident în Ploiești. Un șofer de 27 de ani a ajuns la spital

Un accident rutier s-a produs, miercuri seară, la intersecția...

Imagini spectaculoase cu cel mai nou bloc din centrul Ploieștiului

Apartamentele imobilului Bucegi 12 din centrul Ploieștiului încep să...
- Publicitate -