catina_boabe_19672200.png

O cooperativă agricolă creată la iniţiativa unei familii de antreprenori din judeţul Dâmboviţa a ajuns, la doar un an de la prima producţie, să îşi lanseze în Dubai brandul ce înglobează mai multe produse pe bază de cătină ecologică. Vând doar la export şi au deja primele profituri, posibile şi datorită unei idei neobişnuite de resurse uman: folosesc deţinuţi la lucrările agricole.

Bio Cătina, o cooperativă gândită de o familie de antreprenori din judeţul Dâmboviţa, care cultivă cătină ecologică pe o suprafaţă de 150 de hectare, a ajuns, la doar un an de la primul rod, să îşi lanseze produsele de lux în Dubai, în cadrul Târgului "Middle East Natural&Organic".

În 2017, Cooperativa a exportat în jur de 100 de tone de cătină ecologică congelată în zona scandinavă, iar de anul viitor vor să impresioneze Europa cu produse unice pe plan local.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Marca se numeşte Energyne şi include mai multe produse din cătină ecologică precum cătină deshidratată, cătină măcinată, ceai din frunze de cătină, dulceaţa de cătină cu petale de trandafiri, cu mentă sau cu scorţişoară, cătina tartinabilă, ulei pur de cătină sau capsule de pudră de cătină, ori capsule cu ulei de cătină.

Citește continuarea pe economica.net

catina_53016100.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.