fbpx

catina_boabe_19672200.png

O cooperativă agricolă creată la iniţiativa unei familii de antreprenori din judeţul Dâmboviţa a ajuns, la doar un an de la prima producţie, să îşi lanseze în Dubai brandul ce înglobează mai multe produse pe bază de cătină ecologică. Vând doar la export şi au deja primele profituri, posibile şi datorită unei idei neobişnuite de resurse uman: folosesc deţinuţi la lucrările agricole.

Bio Cătina, o cooperativă gândită de o familie de antreprenori din judeţul Dâmboviţa, care cultivă cătină ecologică pe o suprafaţă de 150 de hectare, a ajuns, la doar un an de la primul rod, să îşi lanseze produsele de lux în Dubai, în cadrul Târgului "Middle East Natural&Organic".

În 2017, Cooperativa a exportat în jur de 100 de tone de cătină ecologică congelată în zona scandinavă, iar de anul viitor vor să impresioneze Europa cu produse unice pe plan local.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Marca se numeşte Energyne şi include mai multe produse din cătină ecologică precum cătină deshidratată, cătină măcinată, ceai din frunze de cătină, dulceaţa de cătină cu petale de trandafiri, cu mentă sau cu scorţişoară, cătina tartinabilă, ulei pur de cătină sau capsule de pudră de cătină, ori capsule cu ulei de cătină.

Citește continuarea pe economica.net

catina_53016100.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg