WhatsApp Image 2018-12-12 at 09.25.17.jpeg

Marți, 11 decembrie, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova din Ploiești a avut loc un Dialog Public intitulat «Transparenta in comunicare, pentru o colaborare eficienta, in beneficiul comunitatii si al mediului de afaceri » organizat de Petrotel Lukoil.

La eveniment au participat, alături de reprezentanți ai autorităților locale și județene, Alexander Tyurin – Consilier Economic, Ambasada Federatiei Ruse in Romania, Vladimir Gherasimov – Sef Directie Politici Regionale LUKOIL, Aleksei Kovalenko – Presedinte Board, Director General Executiv, Dann Danulescu – Membru Directorat, Inginer-Sef PETROTEL-LUKOIL, precum și alți reprezentanți ai companiei Lukoil, precum LUKOIL ROMANIA DIRECTOR GENERAL VICTOR JUMBEI, LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE ADMINISTRATOR FELIX DRAGU și LUKOIL ENERGY& GAS DIRECTOR GENERAL ALEXANDR FEDOROV.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat și principalul obiectiv al rafinariilor Lukoil: reducerea costurilor operationale (OPEX) necesare proceselor de rafinare a petrolului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din acest motiv, in urmatorii ani PETROTEL-LUKOIL va pune accent pe optimizarea proceselor tehnologice prin:

-Reducerea consumurilor energetice (reducerea consumurilor/pierderilor de abur, prin eliminarea neetanseitatilor, inlocuirea utilajelor dinamice cu altele cu randament crescut, inlocuirea insotitorilor cu abur cu insotitori electrici, integrarea energetica a proceselor tehnologice, etc);

-Reducerea consumurilor de catalizatori, chimicale si aditivi prin implementarea si utilizarea celor mai eficienti catalizatori de cracare catalitica, reformare catalitica, hidrofinare, etc;

-Regenerarea catalizatorilor de hidrofinare utilizati in rafinarie. (P)

Galerie FOTO

WhatsApp Image 2018-12-12 at 09.25.17.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-12 at 09.25.17 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-12-12 at 09.25.17 (2).jpeg

WhatsApp Image 2018-12-12 at 09.25.17 (3).jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.