seinta extr cl

Pe ordinea de zi în ședința extraordinară organizată de Consiliul Local Ploiești a fost stabilirea reprezentanților Consiliului Local în Consiliul Administrativ al Clubului Sportiv Municipal, majorarea capitalului TCE, stabilirea tarifelor de închiriere a spațiului pe Stadionul Ilie Oană și cedarea mărcii Petrolului Ploiești pentru a putea participa la competiții sportive.

 


La ședință au participat 18 consilieri din 27, ALDE neavând niciun reprezentant. În ceea ce privește membrii CL în Consiliul Administrativ CSM, din partea PSD au fost aleși: Sanda Dragulea, Botez George și Andrei Gheorghe, iar din partea PNL Sîrbu Gheorghe.

Se asemenea consilierii au votat mărirea capitalului TCE cu 5 000 000 de lei prin emisiunea de 500 000 acțiuni noi cu valoare nominală de 10 lei. Această măsură ar putea salva asociația de la închidere și ar putea să deblocheze situația în care se află acum TCE din cauza problemelor la ANAF. În ceea ce privește taxele de închiriere a spațiului pentru activități comerciale pe Ilie Oană, această decizie a fost amânată pentru următoarea ședință. Cu toate acestea se pare că prețul pe care reprezentații Petrolului trebuie să-l plătească pentru utilizarea arenei pleacă de la 3260 lei.