nereguli gradinita

Grădinița nr. 38 riscă să nu fie autorizată pe motiv că la ultimul control al DSP au fost constatate mai multe nereguli.

 

Într-o adresă a DSP, Primăria Ploiești a fost anunțată că imobilul prezintă fațada degradată, însă mult mai grav este faptul că numărul de copii înscriși (155), este cu mult mai mare față de nomele actuale. De altfel, la începutul anului școlar 2015 - 2016 grădinița a primit autorizație provizorie de conformare, cu mențiunea că are obligația să remedieze deficiențele.

Citește și: O grădiniţă din Ploieşti riscă să fie închisă

Autoritățile locale ploieștene au promis că vor încerca să rezolve această problemă, cu atât mai mult cu cât există riscul ca grădinița să fie închisă. Una dintre soluții este ca două grupe de preșecolari să fie transferate la o Grădinița nr. 7 din Ploiești. O a doua alternativă este ca municipalitatea să reia negocierile cu proprietarii imobilului de pe strada Basarabi, unde până în urmă cu câțiva ani a funcționat o grădiniță, astfel âncât o parte dintre copii să-și continue aici cursurile.

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...