fbpx

lucrari tramvai ploiesti

Administrația locală a decis ca până pe 15 august să nu se lucreze pe tronsonul 102 cu 2, în zona Ofelia - Bulevardul Republicii. Decizia a fost luată în cadrul comandamentului de astăzi de la Primăria Ploiești.

Se va lucra însă pe tronsonul 102 cu 2, la sensul giratoriu de la Billa, astfel încât circulația în zonă să fie reluată cel târziu marți. Neoficial, decizia de sistare a lucrărilor pe tronsonul Ofelia - Bulevardul Republicii a fost luată pentru a se solicita informații în scris cu privire la finanțarea lucrărilor. Trebuie precizat că astăzi, după ședința de comandament, surse din cadrul administrației locale au susținut cu totul altceva.

Citește și: Bombă la Ploieşti: fondurile UE pentru linia de tramvai, blocate. Suspiciuni de fraudă

Oficial însă nimeni nu vorbește despre o astfel de problemă. „Lucrările pe tronsonul 102 cu 2 vor fi oprite până după data de 15 august”, a susținut Iulian Teodorescu, viceprimarul cu atribuții de primar al Ploieștiului, care a precizat că săptămâna viitoare va fi redat circulației sensul giratoriu de la Billa. La rândul său, consilierul primarului interimar, Adrian Țurcanu, a susținut că este vorba numai de tronsonul Ofelia - Bulevardul Republicii. „Nu vor mai fi atacate tronsoane noi. Nu se sistează lucrările. Se va lucra pe tronsoanele deja existente”, a susținut Țurcanu. Reamintim faptul că lucrările la liniile de tramvai au ca termen de finalizare 31 decembrie 2015. (foto: ilustrativ)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg