fbpx

 

Situaţie critică la Primăria Ploieşti. surse din instituţie au declarat pentru observatorulph.ro că Ministerul Dezvoltării a suspendat plăţile din fondurile europene pentru modernizarea liniilor de tramvai.

Situaţie critică la Primăria Ploieşti. Surse din instituţie au declarat pentru observatorulph.ro că Ministerul Dezvoltării a suspendat plăţile din fondurile europene pentru modernizarea liniilor de tramvai.

 

 

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru reprezentanţii firmelor de construcţii, care muncesc la liniile de tramvai, reuniţi astăzi într-un comandament la Primăria Ploieşti. După ce unul dintre constructori a cerut explicaţii pentru întârzierile mari la plata facturilor, de ordinul a câtorva luni, reprezentanţii Primăriei Ploieşti au sunat la Ministerul Dezvoltării pentru a cere explicaţii. Numai că, de la Bucureşti, oficialilor ploieşteni li s-a transmis, deocamdată doar verbal, că plăţile au fost sistate, fiind suspiciuni de fraudare a fondurilor europene!
Citeşte şi: Primăria plăteşte corecţii de 3,7 milioane de lei pentru lucrările la liniile de tramvai
Acum, executivul Primăriei Ploieşti aşteaptă documentul oficial de la minister pentru a analiza posibilitatea de plată a facturilor de la liniile de tramvai din bugetul local, până la lămurirea situaţiei.
Decizia autorităţilor este cu atât mai dificilă cu cât gaura din bugetul local depăşeşte acum 16 milioane de lei (dezvăluirea observatorulph.ro), iar absorbţia fondurilor europene abia a trecut de 1% (detalii AICI).
Aşteptăm reacţia oficială a Primăriei Ploieşti şi punctul de vedere al Ministerului Dezvoltării în acest caz.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg