Mărcile Petrolul vor fi scoase la licitație. Criterii de performanță sportivă propuse – FOTO – DOCUMENT

0

Primăria Ploiești va organiza licitație pentru atribuirea licenței asupra celor șase mărci Petrolul. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre de Consiliu Local. Prețul propus de pornire al licitației este de 100.913 lei, iar criteriile de performanță vizează promovarea în Liga I.

Consiliul Local Ploiești se întrunește luni, 7 iunie, în ședință extraordinară, iar unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi reprezintă un subiect fierbinte pentru iubitorii Petrolului.

Proiectul de hotărâre prevede însușirea rapoartelor de evaluare a mărcilor Petrolul, iar aleșii locali ar urma să aprobe și atribuirea, prin licitație, a licenței pentru mărci, precum și regulamentul de organizare al licitației.

Este vorba despre mărcile FC Petrolul Ploiești, FC Petrolul Ploiești 1924, Fotbal Club Petrolul, Petrolul Ploiești, Petrolul 52 și Petrolul 95.

Conform proiectului, prețul de pornire la licitație este de 100.913 lei. Separat este prevăzută o taxă de participare la licitație de 6.000 de lei, iar contravaloarea documentației de atribuire va fi de 1.000 de lei.

Comisia de specialitate nr. 2 a Consiliului Local Ploiești – Valorificare Patrimoniu, Servicii către Populație, Comerț, Turism, Agricultură, Promovare Operațiuni Comerciale a propus și obiectivele privind criteriile de performanță:

  • Anul I – promovare directă în Liga I sau participare meciuri de baraj pentru promovare în Liga I
  • Anul II: promovare în Liga I în mod obligatoriu

Mărcile ar urma să fie atribuite pe o perioadă de doi ani. Proiectul mai prevede și constituirea comisiei de licitație.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău