Deszăpezirea din Ploiești, criticată de cititorii observatorulph.ro: ”Cred că au scos utilajele doar pentru poză!”

Deși Primăria Ploiești a anunțat că 21 de utilaje asigură astăzi deszăpezirea străzilor din oraș, numeroși cititori ne-au semnalat probleme în mai multe zone unde drumarii nu au intervenit la primele ore ale dimineții.

Iată câteva dintre mesajele transmise redacției noastre de ploieștenii nemulțumiți:

Virgil Iordache: Pe strazile dintre Republicii si Traian nu a trecut nimic pana la ota 10 . Dimineata la 8 pe Cantacuzino era zapada imprastiata de mesinile din trafic. Nici sare, nici plug, nimic!
Marius Draghici: La ora 6 nu era nici un utilaj. De la Vest pina la iesire din Ploiesti spre Bucov.
Marius Stefanescu: Pe dracu, e orașul varza, necurățate străzile, pline de flescaraie, bașca au ieșit bombardierii sa meargă ca tâmpiții!

Floris Alexandru Enache: Nici măcar bulevardul sau centrul nu este curățat. Cred ca au scos utilajele doar pentru poza.

Maria-ioana Stoian: Cred ca e din alt an poza..e haos pe strazi. Am traversat 3 cartiere nu era un utilaj. Cred ca am avut prea multe așteptări. E la fel ca și pana acum nicio schimbare!!!

Gabriel Daniel: Dacă Volo ar fi corect, ar propune o scădere a taxelor și impozitelor cetățenilor ce locuiesc pe străzile secundare. În 25 de ani, pe strada pe care locuiesc, am văzut doar de două ori utilaje de deszăpezire. O dată în august și a doua oară când și-a pus vecinul lamă la Atv. Forța Volo, hai Petrolul!

Gogu Ramon: Utilajele de dezapezire ies pe la ora 10-11 pana isi beau si ei cafeaua ….
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

  1. La 7:30 plecat din Bucov, intrare prin Bariera Bucov, mers la Cina, Republicii, Vest , si iesirea in jur de 8 pe la Podul Inalt – nimic curatat, tot ce era cat de cat circulabil fusese facut tot de masini… Stim, i-a luat iar prin suprindere, pana la urma nu se vorbeste de conditiile meteo rele de au aparut acum „decat” de 3 zile, timp insuficient pentru o pregatire. Bine ca au pus relantisor in rondul din Bariera Bucov, ca ala lipsea…

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău