autobuze-noi.jpg

Primele 10 autobuze noi care au sosit la Ploiești vor circula pe traseele 30 și 1, după ce municipalitatea va semna procesul verbal de predare - primire, iar prin hotărâre de Consiliu Local mijloacele de transport vor fi date în administrarea TCE.

Autobuzele au ajuns în Ploiești joi după-amiază, iar acestea fac parte din primul lot dintr-un total de 50 de mijloace de transport care au fost achiziționate de municipalitate.

Citește și: Primele 10 autobuze noi comandate de Primărie au sosit la Ploiești - FOTO - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat joi, în momentul în care primul lot de autobuze a ajuns la Ploiești că mijloacele de transport au caroserie din inox, rampă pentru persoanele cu dizabilități și că există șapte camere de luat vederi, interioare și exterioare. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

„Mijloacele de transport sunt dotate cu sisteme de monitorizare video și audio și dispun de sistem de încălzire pe timp de iarnă și de sistem de climatizare pentru perioada de vară”, a mai precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Primele 10 autobuze, potrivit conducerii SC Transport Călători Express, vor circula pe traseele 30 și 1. „Primele 10 autobuze vor circula pe traseele 1 și 30. Acestea vor fi introduse pe traseul după ce va fi semnat procesul verbal de recepție și după ce, prin hotărâre de Consiliu Local, vor fi date în administrarea TCE”, a precizat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești. 

Trebuie precizat că parcul auto din Ploiești a fost format până ieri din 33 de tramvaie, 42 de troleibuze și 183 autobuze. Cele mai noi mijloace de transport din parcul auto au fost 50 de autobuze BMC care au la rândul lor aproape 10 ani vechime. Alte 24 de troleibuze, marca Neoplan au fost cumpărate în 2009, iar flota de tramvaie second - hand a fost achiziționată în urmă cu 13 ani din Potsdam (Germania), vagoanele fiind fabricate între anii 1977 - 1985.

976d6801-a1a2-4a75-820e-bd0891a9148b.jpg

7461e774-649a-4c33-88ec-771083e875df.jpg

42369633-1a70-4f2c-8be4-1bac366bd742.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.