fbpx

anabell-montoiu-ploiesti-ani.jpg

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a cinci funcționari publici, printre care și Anabell Olimpia Măntoiu, fost secretar al municipiului Ploiești.

„În perioada 31 mai 2017 – 02 aprilie 2018 a deținut simultan calitatea de funcționar public în cadrul Primăriei Municipiului Ploiești și pe cea de membru în consiliul de administrație în cadrul S.C. Servicii de Gospodărie Urbană Ploiești S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. 2, lit. c) din Legea nr. 161/2003”, a precizat Agenția Națională de Integritate.

Potrivit comunicatului de presă al ANI, „persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Primarul Dobre a pierdut definitiv procesul cu Anabell Olimpia Măntoiu

Numele Anabell Olimpia Măntoiu a fost în centrul atenției după ce a câștigat un proces prin care a contestat decizia de detașare de la Primăria Ploiești la ASSC.

anabell-mantoiu.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg