Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

radare sosele prahova

Aproape 300 de polițiști prahoveni vor fi la datorie, zilnic, pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în liniște și siguranță, a anunțat IJP Prahova. Traficul va fi monitorizat și cu ajutorul radarelor.

„Inspectoratul Județean de Poliție Prahova este la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada Crăciunului, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Cei aproximativ 300 de poliţişti, care vor fi zilnic la datorie în acest weekend, au ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenția rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Aceștia vor acționa organizați în 123 de patrule auto, dar și 21 de patrule pedestre.
Din totalul efectivelor care acționează în această perioadă, aproximativ 200 de polițiști de ordine publică vor fi la datorie pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale”, a anunțat IJP Prahova.
Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative și asigurarea fluenței traficului rutier, cei 60 de polițiști rutieri angrenați zilnic în activitate, vor folosi 30 de autospeciale, șapte dintre acestea dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor, a precizat sursa citată.