Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident3

În această dimineață, pe DN 1, km 101, la Nistorești, s-a produs un accident rutier grav soldat cu doi morți, un rănit și cinci mașini avariate.

 

Comunicatul ISU:

Pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN1, în dreptul localității Nistorești, în care au fost implicate cinci autoturisme. La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenției în autoturisme se aflau cinci persoane, din care două erau încarcerate și decedate, o a treia persoană avea nevoie de îngrijiri medicale, iar celelalte două au fost asistate și evaluate medical.
La fața locului s-au deplasat 8 echipaje, din care 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 5 ambulanțe ale SAJ Prahova.
Persoanele încarcerate erau doi bărbați, cu vărste de 40 și 50 de ani, au fost extrase într-un timp scurt de către echipajele de pompieri, însă ulterior au fost declarate decedate de către medicul sosit la fața locului. Cea de-a treia victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost asistat la locul evenimentului și transportat de către ambulanța SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Ploiești.

 

VIDEO 

Galerie FOTO Accident grav pe DN 1

accident1

accident2

 

accident5