Ești pe cont propriu în țara în care îți plătești impozitele. Mori, bă! Ce nu-ți e clar?

Te internezi să scapi de covid și mori ars de viu, axfisiat sau de vreo nosocomială. Faza e cu repetiție… Maternitatea Giulești, SJU Piatra Neamț, Matei Balș. Colectiv nu se pune, că doar nu erai la spital.

Suni la 112, pentru că al tău copil urinează sânge, iar cretina din dispecerat te ceartă pentru că nu ai fost în stare să îți crești copilul cu atenție și știe ea mai bine că nu îți trebuie salvare.
Îți ia casa foc, vin pompierii, care asistă alături de civili cum te prăbușești de la etajul 6. Nu au plasă de prindere, nu au saltele, dar au trei autoscări, care sunt plecate prin județ. Arafat nu are nicio străbatere pentru achizițiile din ISU. Pompierii chiar nu au nicio vină. Băieții ăștia fac minuni cu ce pot, când pot. Dacă nu au ce le trebuie, nu pot…
Mori pe șoselele fără marcaje, cu denivelări, acolo pe unde ar fi trebuit să treacă autostrăzile pentru care ai plătit sute de studii de fezabilitate.
Mori mutilat pe stradă, victimă a unei tâlhării. Poliția e (pre)ocupată și implicată în acțiuni în care să verifice dacă purtai mască.
Ești pe cont propriu în țara în care îți plătești impozitele. Mori, bă! Ce nu-ți e clar? Ce mai speri? Ai votat, acum poți să crăpi!
*acel ”bă” din nu este o formă de lipsă de respect față de cei care ne citesc, ci doar o consecință a felului în care statul român își tratează și ”respectă” cetățenii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

5 COMENTARII

 1. Daca nu ai votat,se pune?Daca stiam dinainte ca prin votul meu nesemnificativ,tot aceste evenimente sunt?Daca stiam dinainte de vot ca autoritatile putin le pasa de mine indiferent daca votez sau nu?

 2. Bun articol, sa-l dati pe toate canalele media cum suntem tratati in Romania noastra, unde suntem „stapani”, dar mai vedem, si este o argumentatie clara – de ce pleaca romanii din Romania! cum sa faci copii in Romania, unde strazile din jurul scolilor sunt ocupate 150% de autoturisme, unde gasesti un coif de 2000 de ani (zic unii) si ai dosar penal ca nu l-ai predat undeva?, oriunde dar sa nu te lauzi cu el, unde se proiecteaza orice dar proiectantul nu are nicio vina (articolul d-voastra), etc. In ce tara traim??? Sa intrebam PSD-istii, liberalii, parlamentarii!

 3. O sa mai treaca 50 de ani pana se va schimba ceva, cu toate ca eu cred ca va fi prea tarziu…
  Cu alte cuvinte nu mai avem sanse, pensionarii si bugetarii vor vota PSD si PNL care vor continua sa fure si sa distruga putinul care a mai ramas in tara.

 4. Nu doctorul Arafat e de vina ca nu se doteaza pompierii, ci ministrul de Interne si cel de Finante. Se cumpara limuzine de lux pentru potentatii politici, fiare vechi pentru armata si aparatura de supraveghere pentru SRI si STS. Prostii nu conteaza!

 5. D’aia am plecat imediat din Romanica in primavara lui 1990. Niciodata nu a fost bine in tara asta, nici pe timpul regilor, nici pe timpul comunistilor, si atunci sperante f f f mici ca ceva bun sa se intimple dupa 1989.
  Mai citesc pe internet ce mai este prin orasul meu natal, ca deh sint om si ma mai ia nostalgia ..;) dar ma ia cu groaza ce se intimpla aici.
  Numai bine tuturor !

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău