fbpx

asfaltare-pod.jpg

După ce drumarii au asfaltat, în noiembrie 2017, podul de la ieșirea din Ploiești (în zona fabricilor de bere/coca cola) astupând inclusiv rosturile de dilatație, șoferii se plâng că periodic apar gropi, ați ghicit, fix în locurile respective.

Am mai scris despre acest lucru aici: De ce se degradează podul de la ieșirea din Ploiești spre DN 72, la o lună după asfaltare

Pentru că gropile revin periodic, spre disperarea șoferilor, am solicitat explicații Primăriei Ploiești.

Așa am aflat că lucrarea a costat aproape 90.000 de lei și a fost efectuată de firma Delta ACM în baza unui contract semnat de fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, în 2013 și prelungit de actualul edil, Adrian Dobre.

La solicitarea observatorulph.ro privind un punct de vedere la soluția tehnică neinspirată a drumarilor, de asfaltare a rosturilor de dilatație, Direcția Comunicare a Primăriei Ploiești a transmis documentul de mai jos, semnat de primarul Adrian Dobre, potrivit căruia insttuția ”nu este în măsură să indice opțiunile pentru situația solicitată”. FABULOS!

DOC150219-15022019102228-page-001.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
Administrație
  • Luni, 11 Martie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Un ”colț de Rai” din Ploiești - VIDEO

Poate doar refuzul de a ne mai achita taxele și impozitele locale să-i mai sperie. Și asta pentru că nu ar mai avea de unde să își ia salariile. Cândva, în Ploiești, existau inspectori ai primăriei care...

970.jpg