VIDEO-FOTO: Profesorii de la Colegiul Virgil Madgearu din Ploiești protestează împotriva schimbării conducerii

1

Mai multe cadre didactice ale Colegiului Virgil Madgearu din Ploiești protestează la această oră – 13:00 după decizia Inspectoratului Școlar Prahova de a înlocui directorul și adjunctul său. Observatorulph.ro transmite imagini în direct de la locul protestului împotriva epurării politice.

UPDATE VIDEO: Reacția noului director al Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești după protestul profesorilor. Ce mesaj le transmite

Directorul și adjunctul său de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești au fost schimbați din funcție.

Directorul colegiului, Simona Lupu, a fost înlocuită din funcție cu Corina Cristescu.

Și directorul adjunct al colegiului, Alina Moise, a fost anunțată printr-un SMS că nu mai face parte din conducere, deși mandatul său îi expira la 31 august.

Detalii aici: Protest la Colegiul Virgil Madgearu din Ploiești după ce conducerea a fost înlocuită peste noapte. ”A început epurarea politică?!”

Mai multe cadre didactice ale colegiului protestează împotriva deciziei inspectoratului Școlar Prahova.

Observatorulph.ro transmite live acțiunea acestora:

Imagini de la protest:

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău