VIDEO Dovada că mulți negustori de pe platoul Halelor Centrale din Ploiești nu poartă masca. Reacția unui comerciant când este filmat

Piețele agro-alimentare au fost considerate de autorități un mediu în care se propagă coronavirusul atât din cauza aglomerației, cât și a nerespectării măsurilor anti-covid, cea mai importantă fiind masca de protecție obligatorie. Din acest motiv, activitatea din piețele închise au și fost suspdendate.

O filmare efectuată în această dimineață de un cititor pe platoul Halelor Centrale din Ploiești demonstrează faptul că cei mai mulți comercianți NU poartă mască de protecție.

”După cum se vede, cumpărătorii poarta mască, negustorii ba. Comercianții se plângeau că se închid piețele, deși nu respectă legea! Una dintre precupețe a luat repede un pahar când a văzut că o filmez, vezi doamne că îi era sete!” a fost mesajul celui care ne-a trimis imaginile.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău