Prahovean arestat după ce a racolat mai multe tinere, inclusiv o minoră și le-a obligat să se prostitueze. VIDEO

0

Un bărbat din Mizil a fost arestat preventiv pentru trafic de minori, trafic de persoane și violență în familie. El este acuzat că a recrutat și exploatat sexual mai multe tinere, inclusiv o minoră.

Comunicatul Poliției:

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane au efectuat cercetări, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, cu privire la activitatea infracțională a unor persoane implicate în trafic de minori și trafic de persoane.

Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, până în prezent, acestea ar fi recrutat, transportat şi adăpostit, în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituţiei, pe raza județului Prahova, mai multe tinere, printre care și o minoră, preluând sumele de bani obţinute de victime în acest mod.

Pentru probarea faptelor ilicite Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti a efectuat, pe raza orașului Mizil, județul Prahova, trei percheziții domiciliare.

Au conduse la sediul unității de parchet, pentru audieri, 4 persoane.

În urma investigațiilor, un bărbat a fost reținut ieri, de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, trafic de persoane şi violenţă în familie, iar astăzi a fost prezentat Tribunalului Prahova, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Cercetările sunt continuate de polițiștii B.C.C.O. Ploiești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, în vederea documentării întregii activități infracționale.

În activități au fost angrenați și jandarmi de la Gruparea  de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Imagini din timpul perchezițiilor:

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău