cupa.jpg

Aşteptat cu mare interes, unul dintre cele mai puternice turnee de handbal rezervate juniorilor - Trofeul “Marian Dumitru” - găzduit de Sala Polivalentă din Blejoi (23-24 ianuarie), a reunit la start opt echipe, toate cu şanse considerabile de a se califica la primăvară în semifinalele campionatului republican.

 

Favoriţii la câştigarea trofeului - puştii de la CSM Sf. Gheorghe şi colegii lor de la CS Blejoi (de departe, echipele cu loturile cele mai valoroase) - s-au impus fără probleme în jocurile din grupă, asigurându-şi prezenţa în finală.

Cel mai aşteptat meci al turneului avea să ofere însă spectatorilor şi inimoşilor suporteri ai echipei gazdă o mare surpriză: după o primă repriză do-minată clar de băieţii de la Blejoi (la un moment dat, tabela de scor arăta un incredibil 18-8, diferenţă care nu s-a mai înregistrat niciodată în întâlnirile directe), antrenorii de la Sf. Gheorghe au cedat nervos şi au retras copiii de pe teren, acuzând jocul în... forţă al blejoienilor! Aşadar, CS Blejoi câştigă trofeul la “masa verde” cu 10-0 şi aşteaptă cu încredere ultimele trei jocuri din grupele de calificare ale campionatului republican - cu Mizil, Ghimbav (ambele în deplasare) şi Dinamo Braşov.
sursa: primariablejoi.ro