accident blejoi5

Tot mai multe accidente se produc la intersecția DN 1B cu drumul de acces spre Ploiești (către rafinăria Vega), din zona cimitirului Ploieștiori (comuna Blejoi).

 

Ultimul accident s-a produs în această dimineață, când o mașină s-a răsturnat.

Detalii aici: Accident la Blejoi

Contactat de observatorulph.ro, primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, a declarat că autoritățile locale au făcut deja demersurile pentru amenajarea unui sens giratoriu în intersecția periculoasă.

 

"Suntem în faza de obținere a avizelor, dar cum trăim în România,  această procedură durează destul de mult. Fondurile investiției vor fi alocate de la bugetul local, așa cum s-a întâmplat și cu sensul giratoriu de la intersecția DN 1A cu DN 1B de la stația Rompetrol. După amenajarea acelui sens giratoriu, traficul a fost fluidizat, iar numărul accidentelor a scăzut considerabil. În zonă vom amenaja și o pistă de biciclete pentru siguranța celor care fac naveta la Ploiești pe două roți" a declarat primarul Dumitru.

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...