Incident la Maternitatea din Ploiești. Un lift cu mai multe paciente a picat în gol câteva etaje. UPDATE Mărturia unei victime

0
maternitate-ploiesti.jpg

maternitate-ploiesti.jpg

Incidentul a avut loc marți dimineață, la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești, când un lift care transporta mai multe paciente a picat în gol câteva etaje.

UPDATE O pacientă a povestit momentele de groază din ascensorul care a căzut în gol la Maternitatea Ploiești: ”Eram 13 persoane în lift! Ne-am lovit rău la picioare și coloană”

Conducerea Spitalului de Obstetrică Ginecologie susține că s-a autosesizat cu privire la incident, pe motiv că firma care asigură mentenanța ascensorului nu a anunțat evenimentul.

„În cursul dimineții a fost un incident. Un lift cu însoțitor nu s-a mai oprit la fiecare etaj. Nu au fost incidente majore și nu a fost pusă viața în pericol a persoanelor care se aflau în lift. Pacientele care urmau să fie transportate cu liftul s-au panicat, însă nu au existat persoane rănite. Medicii care au efectuat vizita pe saloane nu au semnalat probleme majore. Noi ne-am autosesizat cu privire la incident pentru că firma care asigură mentenanța nu ne-a comunicat faptul că a existat acest eveniment nedorit. Pentru a afla cu exactitate ce anume s-a întâmplat am trimis o notificare la firma care asigură mentenanța și urmează să discutăm și cu persoana care era însoțitor în lift, pentru a afla ce anume s-a întâmplat. Momentan nu știm cu exactitate câte persoane se aflau în lift”, a declarat pentru Observatorulph.ro dr. Călin Boeru, reprezentantul maternității, 

Potrivit personalului din unitatea medicală care a aflat de eveniment, se pare că la ora la care a avut loc incidentul mai multe paciente se aflau în lift.. 

Conducerea Spitalului de Obstetrică Ginecologie a anunțat că a fost demarată o anchetă internă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat incidentul.

foto Arhivă cu caracter ilustrativ.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău