InfoBlejoi-page-004.jpg

Locuitorii comunei Blejoi vor decide în ce proiecte majore de infrastructură vor fi investite fondurile colectate din taxele și impozitele lor în următorii ani.

Primăria Blejoi a demarat o consultare publică amplă, care are ca scop stabilirea proiectelor pe care blejoienii le-ar dori incluse în strategia de dezvoltare a localităţii pornind de la situaţia existentă.

Potrivit unui chestionar, care va fi disponibil atât în publicația administrației locale Info Blejoi, cât și pe pagina de internet a primăriei, propunerile conducerii instituției sunt: cumpărarea de terenuri pentru construcția de locuințe prin ANL pentru tineri cu vârsta de până în 35 de ani, construcția unui bazin de înot, precum și extinderea cimitirelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Locuitorii comunei au posibilitatea de a propune și alte investiții, în urma cărora administrația locală va decide strategia de dezvoltare în următorii ani.

”Consultarea publică este necesară pentru că cetățenii sunt cei care cunosc cel mai bine necesitățile comunității. Este un exercițiu de transparență pe care vrem să-l facem periodic. Practic, oamenii vor decide cum vor fi investite fondurile colectate la bugetul local din taxe și impozite”, a declarat primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru.

Chestionarul pe care locuitorii comunei Blejoi sunt invitați să-l completeze pentru stabilirea proiectelor majore de investiții:

InfoBlejoi-page-004.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

O comună din România va avea aeroport

O comună din Vâlcea a atras în ultima vreme atât de multe investiții, în special străine, încât își propune acum să își construiască aeroport. La Budești toată lumea muncește, nu există șomeri sau...