InfoBlejoi-page-004.jpg

Locuitorii comunei Blejoi vor decide în ce proiecte majore de infrastructură vor fi investite fondurile colectate din taxele și impozitele lor în următorii ani.

Primăria Blejoi a demarat o consultare publică amplă, care are ca scop stabilirea proiectelor pe care blejoienii le-ar dori incluse în strategia de dezvoltare a localităţii pornind de la situaţia existentă.

Potrivit unui chestionar, care va fi disponibil atât în publicația administrației locale Info Blejoi, cât și pe pagina de internet a primăriei, propunerile conducerii instituției sunt: cumpărarea de terenuri pentru construcția de locuințe prin ANL pentru tineri cu vârsta de până în 35 de ani, construcția unui bazin de înot, precum și extinderea cimitirelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Locuitorii comunei au posibilitatea de a propune și alte investiții, în urma cărora administrația locală va decide strategia de dezvoltare în următorii ani.

”Consultarea publică este necesară pentru că cetățenii sunt cei care cunosc cel mai bine necesitățile comunității. Este un exercițiu de transparență pe care vrem să-l facem periodic. Practic, oamenii vor decide cum vor fi investite fondurile colectate la bugetul local din taxe și impozite”, a declarat primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru.

Chestionarul pe care locuitorii comunei Blejoi sunt invitați să-l completeze pentru stabilirea proiectelor majore de investiții:

InfoBlejoi-page-004.jpg