sanatate.jpg

Evenimentul organizat sub titulatura „Sănătatea Prahovei - timpul pentru restart!” a avut drept scop identificarea unor soluții concrete pentru criza din Sănătate, plecând de la realitățile actuale din sistemul medical.

 

UPDATE: Prima dezbatere pe tema Sănătății, la Ploiești

În premieră, ziarele www.observatorulph.ro și www.ph-online.ro, alături de portalul www.actualitateaprahoveana.ro,au invitat parlamentarii prahoveni la o dezbatere pe tema Sănătății.

În cadrul dezbaterii au fost abordate teme precum lipsa medicilor, aglomerația de la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, dar și nevoia de îmbunătățire a cadrului legislativ astfel încât autoritățile locale și județene să aibă la îndemână pârghiile necesare pentru dezvoltarea infrastructurii la nivelul județului Prahova.

Citește și: Sistemul sanitar din Prahova suferă. Tu ce soluții propui?

La invitația celor trei publicații locale au răspuns parlamentarii Roberta Anastase, Andreea Cosma, Cătălina Bozianu, George Ionescu, Răzvan Ursu, Emanoil Savin, Radu Oprea, Dan Rădulescu, George Marussi, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, dar și numeroși consilieri județeni și consilieri locali, precum și reprezentanți ai sistemului din Sănătate.

Concluzia? La nivelul județului Prahova se va constitui un grup de lucru astfel încât, în viitorul apropiat, toate propunerile lansate astăzi să se concretizeze în proiecte care au drept scop îmbunătățirea situației din Sănătate.