Sedinta_CL_Campina1.jpg

Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina a anunțat, joi, în timpul ședinței ordinare de Consiliu Local faptul că a descoperit o adevărată “mină de aur” la ieșirea din oraș, în imediata apropiere a noului Cimitir Lumina. Este vorba despre un teren în suprafață de 2 hectare, până acum aflat în litigiu.

 

Odată procesul finalizat în defavoarea unei societăți comerciale care îl revendică, proces care durează din anul 2003, acest teren urmează să intre în proprietatea primăriei și valorificat.

“Este o adevărată mină de aur, util pentru dezvolarea orașului ” , a explicat Tiseanu, care este de părere că acest teren ar putea să tenteze mai mulți investitori, în ciuda faptului că se află lângă un cimitir și lângă batalurile cu reziduuri petroliere.

 

Entuziasmul primarului a fost tăiat însă de Ion Dragomir, fostul viceprimar al municipiului, care a sugerat că cele 2 ha de teren este soluția cea mai bună pentru extinderea cimitirului din apropiere, astfel rezolvându-se criza locurilor de veci pentru totdeanua la Câmpina.

“Nu râdeți că tot acolo ajungem cu toții. Este cea mai bună soluție. Vă aduceți aminte cât ne-am chinuit să identificăm un teren pentru un cimitir nou. Am fost la un pas să căutăm teren prin Bănești, să ieșim cu decedații pe DN1”, a declarat Dragomir.

Deocamdată, reprezentanții administrației publice nu au luat o decizie cu privire la soarta celor 2 hectare de teren.