comunitate aricesti

Vestea accidentului de azi noaptea de pe DN 72 a picat ca un fulger în comunitatea locală din Ariceștii Rahtivani. Victimele nefericitului accident erau prieteni și cunoscuți în toată comuna. 

 

Citește și:  Cine sunt tinerii care au murit în tragicul accident de pe DN72

Tinerii care și-au pierdut viața aseară pe DN 72 erau studenți și proaspeți absolvenți de liceu, având planuri mari legate de viitor. Aceștia proveneau din familii bune și nu au creat niciodată probleme în comună, fiind văzuți ca exemple de alți tineri de vârste asemănătoare. 

 

Primarul comunei Ariceștii Rahtivani, Alexandru Cristea, a declarat pentru observatorulph.ro că vestea accidentului în care cei cinci și-au pierdut a produs un șoc la nivelul comunității locale, iar sătenilor încă nu le vine a crede ce s-a întâmplat. 

Tinerii care și-au pierdut viața în noaptea de joi spre vineri pe DN 72 sunt Mihai Voinescu în vârstă de 20 de ani (șoferul autoturismului), Andrei Martoni ocupantul scaunului dreapta față, în vârstă de 18 ani, Spiridon Alexandru în vârstă de 20 de ani, Băcanu Alexandru Robert în vârstă de 19 ani și Pătrașcu Georgian Alexandru în vârstă de 21 de ani.

Observatorul Prahovean transmite condoleanțe familiilor persoanelor decedate.