Tânărul de 22 de ani dat dispărut în Bucegi a fost găsit mort – VIDEO

0

Echipele Salvamont Bușteni și Salvamont Prahova au găsit, duminică, trupul neînsuflețit al tânărului, în vârstă de 22 de ani, din Dâmbovița, care a fost dat dispărut în luna iulie, în Bucegi.

De mai bine de o lună, echipele Salvamont Bușteni și Prahova au efectuat căutări în zona Văii Caraimanului, unde se bănuia că a fost văzut ultima dată tânărul.

Tot aici, a fost găsită bicicleta acestuia, iar ieri, salvamontiștii au anunțat că au găsit un rucsac în care se afla actul de identitate al băiatului.

„În urmă cu 30 de minute, trupul lui Eduard Bobirică, dispărut de pe data de 27 iulie în Bucegi, a fost găsit de salvamontiștii din Bușteni și Prahova. Ploile torențiale de zilele trecute au adus de pe un vâlcel adiacent Văii Caraimanului, un rucsac în care s-a găsit buletinul și câteva lucruri ale victimei. Acum vom începe manevrele de extragere a trupului din masiv”, a anunțat Claudiu Vasilescu, șeful Salvamont Bușteni.

VIDEO: Salvamont Bușteni

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău