Creșa municipală, bazinul de înot, Clubul Pensionarilor și muzeele din Câmpina sunt închise temporar

0
campina_555e9_bb84a.jpeg

campina_555e9_bb84a.jpeg

Câmpina își închide aproape toate locurile educative, de agremenet și obiectivele turistice pe care le are în subordine. Măsura este luată în contextul general, cel de a preveni răspândirea epidemiei de gripă și realizarea operațiunilor de dezinfecție.

Primele închise au fost școlile, începând cu 11 martie, iar joi, reprezentanții municipiului Câmpina s-au întrunit într-o ședință de urgență în care au aprobat suspendarea activităţii în unitatea de îngrijire a copiilor antepreşcolari (Creşa Municipală, str. Plevnei), pentru perioada 16-22 martie 2020, cu posibilitate de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei.

Și la Clubul Pensionarilor, ușile vor rămâne, momentan, ferecate.

Totodată, cei care voiau să se bucure de aceste zile și sp meargă la înot, vor trebui să-și reface planurile întrucât Bazinul de Înot didactic va fi închis până pe 31 martie 2020, cu posibilitate de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei.

În urma măsurilor aprobate din cadrul şedinţei Grupului de suport ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, a fost sistată şi activitatea cu public pentru muzee (Muzeul Memorial B.P.Haşdeu şi Expoziţia schiţelor pictorului Grigorescu), respectiv bibliotecă (Biblioteca Municipală Dr.C.I.Istrati).

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău