Ocoliți zona centrală a Câmpinei! Au fost impuse noi restricții de circulație pe strada Republicii

0
lucrari_strazi_campina_31552.jpeg

lucrari_strazi_campina_31552.jpeg

Câmpinenii vor avea parte de disconfort și în următoare două săptămâni din cauza închiderii totale a circulației pe strada Republicii. Primăria a anunțat că măsura, instaurată de vineri dimineață, 28 februarie, este necesară pentru continuarea lucrărilor de canalizare.

Șoferii nu vor putea circula pe tronsonul cuprins între intrarea în parcarea Pieței Centrale și intrarea în parcarea de pe strada Soarelui (trecerea de pietoni din dreptul Complexului Romal). Decizia a fost luată în vederea continuării proiectului „Extinderea rețelei de canalizare în municipiul Câmpina“, lucrare derulate de HidroPrahova.

Conform anunțului municipalității, pe durata lucrărilor, pe Strada Republicii se va circula doar pe sens unic, de pe strada Mihai Eminescu către Calea Doftanei.

Accesul și ieșirea în/din parcarea Pieței Centrale se face exclusiv pe la ieșirea din parcare (zona brutăriilor-fost magazin Guliver).

Accesul și ieșirea în/din parcarea de pe Strada Soarelui se va face exclusiv pe la bariera dintre Complexul Romal și Agenția de Turism „Fibec Travel“.

Operatorul a primit aviz pentru aceste măsuri până pe 11 martie 2020.

Foto cu caracter ilustrativ

lucrari_strazi_campina_cd3bf.jpeg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău