cota_1400_577c6.jpg

Pompierii militari, echipaje ale Salvamontului și voluntari s-au mobilizat în această dimineață pentru a debloca drumul care duce către Cota 1400. 35 de copii și cinci adulți erau blocați la hotelul din zonă care a rămas fără curent electric. După deblocarea drumului, puțini au mai fost cei care și-au dorit să coboare.

Pompierii militari erau pregătiți cu o șenilată și o autospecială, iar salvamontiștii își puseseră și ei la dispoziție două UTV-uri.

După ore bune de muncă, doar patru adulți și doi copii și-au manifestat dorința de a mai coborî. Ceilalți mai au cazare la Hotel Cota 1400 și vor rămâne.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citiți despre intervenția echipelor mixte pentru deblocarea Drumului Cotei

Sursa VIDEO: facebook Salvamont Prahova

Foto: ISU Prahova

cota_1400_5e62f.jpgcota_2b0cb.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg