soferi_47425_84fe9.jpg

Turiștii care au mers vineri la Sinaia au avut parte de doze duble de nervi. După ce-au trecut de cozile kilometrice de pe DN1, la ieșirea din parcarea de la Cota 1000 din Sinaia s-au confruntat cu o nouă problemă. De data aceasta a fost generată de noul sistem de plată introdus de administrația locală din Sinaia.

Potrivit city-managerului Mihai Panait, vineri a fost prima zi de încasare automată a parcării. Doar că a fost un debut cu stângul, sistemul întâmpinând blocaje.

„Este o coadă kilometrică la ieșirea din parcare. Aveți de gând să faceți ceva sau dormim aici noaptea asta?”, este mesajul Corinei Gașpar, postat pe rețelele de socializare, în speranța că va primi atât un răspuns, cât și o soluționare a problemei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Asemeni ei, și ceilalți care s-au văzut nevoiți să aștepte zeci de minute la cozi, întrucât barierele nu se mai ridicau, au încercat să obțină răspunsuri și pe rețelele de socializare, dar au sunat și la 112. Într-un târziu lucrurile s-au rezolvat.

Angajații Transport Urban Sinaia au declarat pentru www.stirileprotv.ro că totul s-a produs din cauza unor șoferi care nu ar fi vrut să plătească.

Parcarea amenajată la Cota 1000 are 450 de locuri. Șoferii primesc un tichet la intrare, iar la ieșire, în funcție de timpul de staționare, au de achitat taxa aferentă. Ulterior li se ridică și barieră pentru a ieși din parcare.

Captură imagine: www.stirileprotv.ro 

soferi_47425_e873d.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg