dst_reclamatie_b122c.JPG

De la începutul anului școlar, mai mulți părinți din comuna Șoimari susțin că șoferul firmei de transport DST, care circulă pe ruta Cărbunești-Ploiești, nu ar fi oprit în stație în repetate rânduri pentru a-i lua pe copiii lor. Cei mici fac naveta la școala care este la o distanță de vreo patru kilometri. Deși cazul a apărut, miercuri, în publicația noastră, joi seara o mămică ne-a reclamat faptul că atitudinea șoferului este aceeași.

Cazul ne-a fost prima dată adus la cunoștință de o altă persoană care ne-a mărturisit cum copilul său, alături de alți colegi, au rămas în stație uitându-se lung după autobuzul care n-a oprit pentru a-i lua la școală. Au avut noroc cu profesoara de matematică. Aceasta era în spatele autobuzului, a văzut ce s-a întâmplat și i-a luat în mașina personală.

Unul dintre elevi a fotografiat autobuzul condus de șoferul acuzat că a recurs de nenumărate ori la acest gest.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citiți Detalii despre cele întâmplate elevilor „uitați“ în stație

Situația a fost una care i-a luat prin surprindere și pe reprezentanții firmei de transport care au verificat sesizările depuse de părinți la dispecerat și au anunțat că vor lua măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. În primă fază, șoferului i s-ar fi adus la cunoștință să-și revizuiască atitudinea.

Ce-a înțeles acesta prin din mustrarea primită nu știm, însă joi dimineață, elevii navetiști s-au trezit, din nou, nebăgați în seamă în stația Zăpodia.

Disperată că în fiecare dimineață trebuie să stea cu grija fiicei sale, că este nevoită să apeleze la prieteni, rude pentru a-i duce copilul la școală, o mămică a încercat să găsească soluții atât la noi, cât și la reprezentanții firmei DST cărora le-a adus la cunoștință toate detaliile despre cele pățite.

„Este incredibil. Noi ne trimitem copiii la școlă, le dăm bani de bilet, nu cerem să ni-i ia pe degeaba, iar dumnealui nu bunăvoiește să oprească. Profesorii le pun absențe atunci când nu-i văd în clasă. Nu au de unde să știe că ei sunt în drum spre școală. În ceea ce mă privește, pe mine nu m-a luat în vreo două rânduri, iar fata mea a pățit-o de vreo patru ori. Nu vrem să-l dea afară pe șofer, nu e asta treaba noastră, pe noi ne interesează ca programul și opririle în stații să fie respectate pe această rută“, ne-a spus Vasilica Pârvănoiu.

Femeia spune că nu crede varianta că șoferul nu i-ar fi văzut pe copii, ținând cont că în stație erau, totuși, cinci elevi, iar situația s-a tot repetat. VEZI VIDEO

Reprezentanții DST i-au comunicat femeii că vor demara o anchetă să vadă de ce acest șofer se comportă așa și vor lua măsurile care se impun.

VIDEO Vasilica Pârvănoiu

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg