fbpx

urs-noaptea-comarnic_f954d.jpg

Incidentul a avut loc la miezul nopții. Un urs a intrat în mai multe gospodării unde a atacat mai multe animale. Panicați, oamenii au sunat disperați la 112. Jandarmii au reușit să gonească ursul din zonă.

UPDATE; Potrivit primarului orașului Comarnic, Sorin Popa, în cursul zilei de vineri au fost înregistrate două sesizări din partea celor păgubiți, aceștia reclamând că ursul le-a ucis doi porci și mai multe găini. 

„Au mai existat incidente de acest gen, însă cazurile nu au fost reclamate. Oamenii trebuie să știe că reclamațiile trebuie depuse în termen de 24 de ore de la incident. În baza sesizărilor, Primăria va convoca o comisie specială din care fac parte și reprezentanți ai Direcției Agricole și ai AJVPS, care vor evalua pagubele”, a precizat Sorin Popa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IJJ Prahova, alerta s-a dat la miezul nopții, după ce un urs a intrat în mai multe gospodării, unde a atacat mai multe animale. Într-o gospodărie, victime au fost mai mulți pui.

Alertați, jandarmii s-au deplasat la fața locului și au reușit să gonească ursul.

„Proprietarii, alertați de prezența animalului au apelat la 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi care a luat măsuri de asigurare a zonei și de îndepărtarea animalului spre zona împădurită”, a precizat IJJ Prahova

Sursă VIDEO: IJJ Prahova

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg